Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Andrej Danko tvrdí, že bol študentom UK: Mám riadne ukončené doktorandské vzdelanie

Predseda NR SR Andrej Danko.
Predseda NR SR Andrej Danko. (Zdroj: SITA/Martin Medňanský)

BRATISLAVA – Predseda NR SR Andrej Danko je absolvent Univerzity Komenského v Bratislave a má riadne ukončené doktorandské štúdium. Dnes to povedal novinárom počas oficiálnej cesty v Grécku.

„Uráža ma pošpiňovanie mena Denníkom N. Som riadny absolvent Univerzity Komenského Bratislava, riadne som ukončil aj doktorandské štúdium, ako aj advokátske skúšky. Všetky tituly, ktoré používam, sú získané legálnou cestou. Špinavé hry Denníka N hrať nebudem. Ich problém je, že zacítili možnosť mojej kandidatúry na prezidenta. Mesiac mi robia peklo zo života,“ vyhlásil Danko s tým, že takto útočili aj na iných potenciálnych prezidentských kandidátov, ako boli Imrich Béreš, Peter Kažimír a Miroslav Lajčák.

Podľa Danka Denník N žije len z toho, že hádže špinu na koaličné strany, pretože ich sponzor spoločnosť Eset platí aj stranu Progresívne Slovensko. „Preto špinia iných. Žiadam od nich ospravedlnenie,“ dodal.

Denník N dnes napísal, že predseda SNS Danko tají, ako sa stal doktorom práv. V zozname absolventov Univerzity Komenského má iba titul Mgr. K záverečnej práci, ktorú na získanie titulu JUDr. potreboval, sa na univerzite nedá dostať.

Viac o téme: TitulAndrej DankoUniverzita KomenskéhoMgr.JUDr.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu