Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Takto trávia deň detí politici: Beblavý chystá špeciálne prekvapenie, pre Blahovú je to sviatok

Poslanci aj tento rok strávia deň detí špeciálnymi aktivitami. Zobraziť galériu (5)
Poslanci aj tento rok strávia deň detí špeciálnymi aktivitami. (Zdroj: FB/M.B., SITA/Ivana Kopčáni)

BRATISLAVA - Deti majú dnes svoj sviatok. Poslanci ho rovnako, ako iní, trávia so svojimi deťmi špeciálnymi aktivitami. Aj keď sú niektoré z nich staršie, vždy sa radi stretnú. Natália Blahová si s deťmi podebatí pri filme a Miroslav Beblavý tento rok chystá špeciálne prekvapenie pre svojho mladšieho syna.

Poslankyňa SaS Natália Blahová spomína na Deň Detí ako na školskú akciu. "Keď som bola malá, Deň detí bol sviatkom, ktorý sa slávil viac v inštitúciách ako v rodinách. V škole sme mali namiesto vyučovania športové hry alebo súťaže. Mojou najkrajšou spomienkou na MDD je teda to, že sme sa neučili," uviedla pre Topky.

Debaty pri filme

Blahová má tri deti v dospelejšom veku, preto sa v ich domácnosti oslavuje tento sviatok trochu inak, než pred istým časom. "Naše tri deti už majú 15, 17 a 24 rokov, takže aj ten Deň detí bude trochu iný ako pred desiatimi rokmi. Vtedy sme zvykli navštevovať rôzne kultúrne akcie, koncerty a oslavy usporiadané ku Dňu detí. Samozrejme, z hračkárstva si každý odniesol nejakú drobnosť," povedala. 

Aj po rokoch trávi Natália Blahová deň so svojimi deťmi.
Zobraziť galériu (5)
Aj po rokoch trávi Natália Blahová deň so svojimi deťmi.  (Zdroj: FB)

"Aj keď sú už dnes veľké, tento deň sa nezaobíde bez toho, aby sme si spoločne vyšli do mesta na zmrzlinu. Niekedy stačí si spolu sadnúť k dobrému filmu a otvoriť čipsy. Aj napriek veku s nami radi sedia a debatujú. Vidím, že ich spoločne strávený čas teší. A to ma robí skutočne šťastnou. Čiže Deň detí je oslavou aj pre mňa," dodala.

Blahová s dcérou
Zobraziť galériu (5)
Blahová s dcérou  (Zdroj: FB)

Beblavý má pre syna špeciálne prekvapenie

Zakladajúci člen strany SPOLU Miroslav Beblavý trávil Deň detí s rodičmi. "Rodičia mi vždy spravili pekný deň, pripravili nejaké menšie prekvapenie. Spomínam si, ako ma raz mama vzala do ZOO Dvůr Králové, kde zvieratá žijú relatívne voľne," povedal pre Topky. Pre mladšieho syna si tento rok pripravil špeciálny darček.

Takto trávia deň detí
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

"Mladšiemu synovi sme kúpili bicykel, pretože ten jeho mu ukradli. Ale to je špeciálny prípad, väčšinou ich potešíme nejakou drobnosťou," uviedol poslanec. "Starší syn je už na strednej škole a na deň detí je už trochu veľký, ale je to pre neho dobrou zámienkou zjesť niečo, čo má rád."

Takto trávia deň detí
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Viac o téme: Deň detíMiroslav BeblavýNatália Blahová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu