Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bugár sa bojí o život, žiada policajnú ochranu: Vyhrážky smrťou, v ohrození aj strana!

Béla Bugár
Béla Bugár (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

BRATISLAVA - Predseda Mosta-Híd Béla Bugár prežíva nepríjemné časy. Ako on, tak aj jeho strana museli požiadať políciu o ochranu.

Ako informoval Bugár, dnes musel požiadať o zvýšenú policajnú ochranu. „Dostal som výhražné emaily vyzývajúce na likvidáciu mňa a ľudí v mojom okolí. Toto je cez čiaru. Takéto hrozby, ani podpaľovanie straníckych centrál nemajú s ústavnosťou, ani s demokraciou nič spoločné," napísal.

Tvrdí, že sem vedú štvavé reči opozície. „Som presvedčený, že toto nechce nikto ani na námestiach," dodáva Bugár. Strana Most požiadala aj o ochranu straníckej centrály. Dôvodom je výhražný e-mail, ktorý dnes strana dostala. V ňom sa uvádza, že centrálu Mosta-Híd treba vypáliť. Informovala o tom Klára Debnár.

Horelo v sídle Smeru v Žiline

V žilinskom sídle strany Smer-SD dnes v noci horelo. Pred polnocou privolali hasičov k požiaru, kde sídli krajská i okresná kancelária najsilnejšej vládnej strany. Ako dnes informoval denník SME na svojej webovej stránke myzilina.sme.sk, zrejme išlo o úmyselný čin.

"Podľa prvotných informácií niekto vyhodil horiacu pneumatiku na prístrešok, odkiaľ sa oheň rozšíril až na strechu budovy. Vonkajší prístrešok zhorel takmer do tla. Požiar sa cez strechu rozšíril aj do dvoch vnútorných miestností. Na krajskej centrále blízko centra Žiliny sa objavil aj nápis „Zlodeji. Vasky Jugent".

Viac o téme: PožiarVyhrážanieBratislavaMost-HídPolicajná ochrana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu