Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Stretnutie na Maldivách, celé to bolo inak: Kočner chodil za Bugárom, bolo to trápne

Marián Kočner a Béla Bugár
Marián Kočner a Béla Bugár (Zdroj: TASR/Pavol Zachar, Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Včera sme vás informovali o stretnutí lídra Mostu Bélu Bugára s podnikateľom Mariánom Kočnerom. Podnikateľ najprv zapieral, potom potvrdil, že sa s Bugárom videli. Podľa očitých svedkov to však bolo predsa len inak. Podľa nich chcel Kočner s Bugárom neustále komunikovať, no jemu to bolo dosť nepríjemné.

V čase, keď to na Slovensku najviac vrelo, odletel Béla Bugár na dovolenku na Maldivy. Topkám sa podarilo odhaliť, že v rovnakom čase sa na rovnakom mieste nachádzal aj kontroverzný podnikateľ Marián Kočner. Podľa slov oboch sa len pozdravili. Očití svedkovia však tvrdia niečo iné. 

Bugárovi to bolo nepríjemné 

Oslovili sme viacerých Slovákov, ktorí boli na Maldivách v rovnakom čase, ako Kočner s Bugárom a tí sa zhodli, že to bolo celé podivné. Bugárovi to bolo mimoriadne nepríjemné, ako sa s ním snažil Kočner komunikovať a viackrát za ním chodil a prihováral sa mu. "Bolo to už trápne," povedal nám jeden z nich. Béla sa pokúšal mu vyhýbať, ale Kočner za ním stále chodil.


EXKLUZÍVNE Tajomstvo dovolenky na Maldivách odhalené: Bugár priznal stretnutie s Kočnerom!


Stretnutie na Maldivách Bugár ihneď potvrdil s tým, že sa videli v štvrtý deň dovolenky. "Videli sme sa aj s ďalšími ľuďmi zo Slovenska, napríklad s exmanželkou pána Drobu. Náhoda je blbec." Na otázku, či sa rozprávali odpovedal Bugár jasne. "Pozdravili sme sa." Kočner spočiatku stretnutie zatĺkal a povedal, že bol na Novom Zélande. Krátko po zverejnení článku stretnutie potvrdil. "Keďže Vaša otázka bola či "som sa s pánom Bugárom stretol" tak odpovedám "nie". Pokiaľ by ste sa chceli doplňujúco opýtať či "som pána Bugára stretol", tak moja odpoveď je "áno", pána Bugára som zahliadol v reštaurácii, pozdravil som ho," napísal Topkám Kočner. 

Viac o téme: Béla BugárMaldivyMarián Kočner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu