Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

EXKLUZÍVNE FOTO zo svadobnej cesty: Nová žena po boku exministra, nahradila známu spisovateľku

József Nagy trávi svadobnú cestu so svojou čerstvou manželkou a deťmi v thajskej destinácii Krabi. Zobraziť galériu (10)
József Nagy trávi svadobnú cestu so svojou čerstvou manželkou a deťmi v thajskej destinácii Krabi. (Zdroj: archív József Nagy)

DUNAJSKÁ STREDA - Exminister životného prostredia a europoslanec sa znova oženil. Jeho druhou manželkou sa stala Lívia Bódis, jeho bývalá asistentka. Na svadbe bolo dvesto hostí, medzi ktorými nechýbali ani bývalí stranícki kolegovia. Obaja si momentálne užívajú s rodinou horúce dni v Thajsku.

Bývalý minister životného prostredia a súčasný europoslanec sa po dvoch rokoch od rozvodu opäť oženil. Jeho druhou manželkou sa stala bývalá asistentka Lívia Bódis. "Bola to veľmi pohodová svadba. Ja som rád že prišli kolegovia z parlamentu aj bývalí kolegovia z miest, kde som robil. Rovnako došli aj moji i manželkini priatelia," povedal pre Topky József Nagy, ktorý sa momentálne nachádza na svadobnej ceste v Thajsku. 

József Nagy trávi svadobnú
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: archív József Nagy)

Nagy nešetril chválou

"Na svadbe bolo asi 200 ľudí plus nejakých 150 gratulantov," povedal Nagy s tým, že so servisom v hoteli v Dunajskej Strede boli svadobčania spokojní. "V hoteli v Dunajskej Strede nám všetko pekne pripravili, bolo tam perfektné jedlo aj výzdoba. Myslím, že som neurobil Dunajskej Strede hanbu," povedal europoslanec. Na svadbe nechýbali ani Béla Bugár, László Sólymos a Árpád Érsek.

József Nagy sa po
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Facebook/Lívia Bódis)

Šťastná Bódisová si na Facebooku zverejnila fotku zo svadby s citáciou a dojemným popisom. "Najväčším tajomstvom a darom života je, keď sa stretnú dvaja ľudia "jedného druhu". (Sándor Márai). Ďakujem za láskavé slová a veľa gratulácií. Všetkým, ktorí sa na tom podieľali, som veľmi vďačná," napísala Bódisová. "A teraz, aj keď to vyznie ako klišé, tento deň je a aj bude najkrajším v mojom živote."

József Nagy trávi svadobnú
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: archív József Nagy)

Svadobná cesta v Thajsku

Svadba sa konala minulý týždeň. Teraz sa Nagy spolu so svojou drahou polovičkou a deťmi nachádza v Thajsku. Stavil na istotu a svoju svadobnú cestu sa rozhodol stráviť v obľúbenej a overenej destinácii. "Išli sme aj s deťmi. Je tu výborné počasie, trochu iné ako u nás doma. Boli sme tu už niekoľkokrát a radi sa sem vraciame," uviedol pre Topky Nagy.

József Nagy trávi svadobnú
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: archív József Nagy)

Už tradične si vybrali destináciu Krabi. "Je tu skôr prírodné prostredie, nie veľmi také, akým je Thajsko známe," povedal s tým, že im to vyhovuje aj preto, že je tu menej turistov. Nagy má však ešte jednu dôvod na radosť. Po piatykrát sa stane oteckom a tehotenstvo svojej manželky pre Topky potvrdil. "Áno, je tehotná."

József Nagy trávi svadobnú
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: archív József Nagy)

József Nagy bol už raz ženatý so spisovateľkou Petrou Nagyovou-Džerengovou, s ktorou bol dvadsať rokov. Majú spolu štyri deti. Pred dvoma rokmi sa však ich manželstvo skončilo. Nagy v súčasnosti pôsobí ako europoslanec. Od roku 2010 bol na krátky čas poslancom v Národnej rade SR a neskôr sa stal ministrom životného prostredia SR. Vo voľbách v roku 2010 kandidoval za stranu Most-Híd a od roku 2014 je europoslancom.

Petra Nagyová Džerengová s
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Facebook/Petra Nagyová Džerengová)

Viac o téme: EuroposlanecJózsef NagyMost-HídLívia Bódis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu