Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Premiér Fico loví nové ovečky: FOTKAMI zo súkromia chce zaujať mladých

Robert Fico
Robert Fico (Zdroj: Foto: SITA/Diana Černáková)

BRATISLAVA - Vyzerá to tak, že Robert Fico sa chce na sociálnych sieťach čoraz viac zviditeľniť. Po svojej stránke na Facebooku sa rozhodol založiť si aj svoj Instagram. Okrem pracovných stretnutí či návštev sa na sociálnej sieti pochválil aj stretnutiami so svojimi voličmi a fanúšikmi. Bohužiaľ, nevyhne sa ani tvrdej kritike.

Robert Fico tak podobne ako jeho kolegovia z praxe využíva všetky dostupné kanály, aby sa zblížil so svojimi voličmi i ďalšími sympatizantmi. O novinke informoval na svojom profile na Facebooku.

"Moje každodenné pracovné i súkromné aktivity môžete sledovať aj prostredníctom môjho oficiálneho účtu na Instagrame. Budem rád za Váš odber či "follow"," napísal na Facebooku.

Instagram si premiér založil už v novembri 2016. Vtedy však žiadnu väčšiu aktivitu nevyvíjal. Oficiálne o svojom profile informoval pred pár dňami. Bohužiaľ, príspevky premiéra sa nevyhli ani hanlivým slovám v komentároch. Nie všetci totiž s jeho slovami alebo činmi nesúhlasia, premiér tak musí počítať aj s tvrdými slovami.

 

 

#socialsummit17 #göteborg #SpravodlivaZamestnanost #PracovnePodmienky

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Fico (@robert.fico),

 

 

 

 

Viac o téme: Robert FicoInstagram
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu