Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Remišová podľa Glváča klamstvami potvrdila, že OĽaNO je zhnitá

Martin Glváč
Martin Glváč (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Dnes sme boli svedkami ďalšieho špinavého útoku z dielne OĽaNO podľa scenára Igora Matoviča. Postaviť sa pred novinárov, pošpiniť, zaklamať, rozhodiť sieť vymyslených personálnych prepojení, prípadne to okoreniť slzami a zmiznúť. Tejto úlohy sa počas letných prázdnin zhostila poslankyňa Veronika Remišová, ktorá na svojom tlačovom brífingu v duchu tohto scenára úmyselne klamala, len aby podpredsedu NR SR Martina Glváča a stranu SMER-SD spojila s prideľovaním eurofondov na ministerstve školstva.

Podpredseda NR SR od nej žiada, aby svoje klamstvá do 24 hodín uviedla na pravú mieru a zároveň sa ospravedlnila. "Tlačovou konferenciou pani Remišová len dokázala, že je rovnaká ako Igor Matovič, ktorý vždy účelovo klame, hádže špinu a spája nespojiteľné, len kvôli svojej sebaprezentácii," vyhlásil Glváč. Remišová na tlačovom brífingu uviedla, že firma, v ktorej kedysi figuroval Martin Glváč je partnerom pri projekte prijímateľa eurofondov, čo dokazuje aj priložený videozáznam z brífingu. Toto klamstvo sa snažila podoprieť vymyslenými personálnymi prepojeniami.

Martin Glváč už niekoľkokrát zdôraznil, že od roku 2006 nepodniká, nikdy nebol v žiadnej firme spoločne so spolumajiteľkou firmy Water Partner Slovakia s.r.o. a s touto záležitosťou nemá absolútne nič spoločné. "Je mi ľúto, že pani Remišová neprekročila tieň zhnitej OĽaNO a znížila sa k takýmto klamstvám. Mrzí ma to o to viac, že sa jedná o ženu. Ale verím, že na rozdiel od Igora Matoviča v sebe nájde štipku slušnosti, aby sa ospravedlnila," dodal.

Viac o téme: Martin GlváčVeronika Remišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu