Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Fico po dvoch týždňoch na verejnosti: Prekvapenie, dnes prišiel do práce!

Robert Fico sa vrátil do práce Zobraziť galériu (5)
Robert Fico sa vrátil do práce (Zdroj: SITA, TASR)

BRATISLAVA - Dnešné rokovanie vlády SR opäť vedie Robert Fico. Premiéra len v nedeľu prepustili z Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH) v Bratislave, kde sa podrobil kardiochirurgickému zákroku, do domáceho liečenia.

Ako v nedeľu povedala hovorkyňa NÚSCH Dobroslava Krajačičová, premiéra prepustili do domáceho liečenia vzhľadom na priaznivý vývoj zdravotného stavu. Premiér prepustenie do domácej liečby oznámil sám cez Facebook. 

Robert Fico
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA, TASR)

"Dnes ma prepustili a čaká ma rehabilitácia," napísal Fico na svojom profile. Ako ďalej napísal, 16 dní mal možnosť z blízka sledovať prácu lekárov, zdravotných sestier a ostatných zdravotníckych pracovníkov v špičkovom ústave. Všetkým poďakoval za to, čo urobili pre neho a čo robia pre ostatných pacientov. 

Premiér Robert Fico bol v ústave hospitalizovaný od štvrtka 14. apríla. Do Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb prišiel sám v sprievode ochranky. Operovali ho 22. apríla, podrobnosti o premiérových zdravotných ťažkostiach na jeho žiadosť a žiadosť rodiny ústav nezverejňoval. Podľa informácii Denníka N Ficovi pre zúžené cievy urobili lekári bypass. Po dohode ho v práci, tam kde bola potrebná jeho fyzická prítomnosť, zastupovali vicepremiéri. Programové vyhlásenie vlády tak v parlamente predstavoval Peter Pellegrini a vládu zas viedol Robert Kaliňák.

Viac o téme: Robert FicoRokovanie vlády
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu