Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Kollár ostro zaútočil na vznikajúcu vládu: Mafia, oligarchovia, biznisové strany!

Boris Kollár
Boris Kollár

BRATISLAVA – Až 70 percent voličov povedalo, že nechce vládu Smeru, dve strany na tom postavili kampaň, a teraz bežali na Úrad vlády SR a dohodli sa, reagoval vo videu na facebooku na zverejnený návrh programových priorít vlády na roky 2016-2020 predseda strany Sme rodina Boris Kollár.

Ako ďalej uviedol, je im jedno, čo povie volič, oni si to urobia po svojom a to preto, že sú to biznisové strany. Je to ten systém, keď politik má podľa Kollára za sebou sponzora, oligarchu a ten ho riadi. „Toto vykazuje známky organizovaného zločinu, je to jedna mafia, ktorá sa s nami zahráva a robí si s nami čo chce,“ vyhlásil. Teraz to tu budú ďalšie štyri roky rozkrádať, tí istí mafiáni, my sa na to budeme pozerať a občania budú mať holé zadky. „Tento systém treba raz a navždy povaliť,“ vyhlásil Kollár v súvislosti so schválením programových priorít.

Predsedovia strán Smeru-SD Robert Fico, Andrej Danko za Slovenskú národnú stranu, Béla Bugár z Mosta-Híd a Radoslav Procházka za Sieť podpísali v utorok na Úrade vlády SR programové priority na roky 2016 až 2020, ktoré môžu tvoriť základ programového vyhlásenia budúcej koaličnej vlády. Priority sú rozdelené do jedenástich oblastí. V zahraničnej a európskej politike je to jednoznačná kontinuita proeurópskej a proatlantickej orientácie SR.

Partneri sa zhodli na aktualizácii bezpečnostnej a obrannej stratégie SR. Zhodli sa tiež na protikorupčnom programe a prijatí účinného protischránkového zákona, vzťahujúceho sa na všetky verejné zdroje. Nová koalícia okrem iného plánuje presadiť ústavný zákon o preukazovaní pôvodu majetku. 

 

 

Moje stanovisko k prioritam novovznikajucej vlady SMERU SNS MOSTU a SIETE...

Posted by Boris Kollar on 15. marec 2016

 

Viac o téme: Boris KollárSme rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu