Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fico premýšľa ako komunista, tvrdí Abrhan (KDH): Nenávisť k živnostníkom má v DNA

Pavol Abrhan
Pavol Abrhan (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - V DNA Roberta Fica je podľa predsedu poslaneckého klubu KDH Pavla Abrhana zakódovaná nenávisť voči živnostníkom. Ako dnes povedal Abrhan, na Slovensku od roku 2011 po súčasnosť klesol počet živnostníkov o viac ako 45-tisíc.

„Ak má KDH podľa Fica DNA na nestabilnú vládu, tak on má DNA ako za totality,“ vyhlásil Abrhan s tým, že počet živností rýchlejšie ako za Fica klesal už len za komunizmu, keď v roku 1948 bol počet živností na Slovensku 99 006 a v roku 1954 klesol tento počet na 6 882. Aj to podľa neho hovorí o DNA Roberta Fica, ktorý živnostníkov a malých podnikateľov, ktorí sú kostrou slovenskej ekonomiky, považuje za triednych nepriateľov.

Premiér Fico má podľa Abrhana nenávisť voči živnostníkom zakódovanú vo svojej DNA, čo potvrdzuje aj fakt, keď tesne pred pádom komunizmu, v roku 1987, Robert Fico vstúpil do komunistickej strany. Vtedy už podľa Abrhana nevstupovali do komunistickej strany ľudia zo strachu, ale z presvedčenia a s rovnakou DNA. „Robert Fico však za štyri roky odkryl jasne svoju DNA, ktorá nenávidí živnostníkov, čestných a pracovitých ľudí na úkor napríklad Juraja Širokého a toto na Slovensku musíme zmeniť. Verím, že po voľbách stabilné a zodpovedné strany budú schopné prečísliť stranu Smer a vytvoriť vládu, kde sa bude dariť čestným a pracovitým ľuďom a nie podvodníkom, ktorých kryje premiér s DNA ako za totality,“ uzavrel Pavol Abrhan.

Viac o téme: Pavol Abrhan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu