Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Exposlanec Jánoš 5 mesiacov od vypuknutia kauzy: FOTO sám na nákupoch, odvážny odkaz Slovákom

Vladimír Jánoš bol na nákupoch Zobraziť galériu (5)
Vladimír Jánoš bol na nákupoch (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Pristihli sme neslávne známeho exposlanca Vladimíra Jánoša na nákupoch. Okrem horúčav, ktoré ho sužujú, má starosti aj so svojou dcérkou. Zbrane však neskladá a hovorí, že verejnosť sa má na čo tešiť!

Jánoša sme prichytili pred supermarketom s domácimi potrebami v Bratislave. "Bol som kupovať slnečník, keďže sú slnečné dni," prezradil pre Topky Vladimír Jánoš, ktorý počas leta využíva voľný čas na šport. "Snažím sa športovať a venujem sa tomu problému, v ktorom verím, že sa veci vyriešia," povedal nám.

Jánoš so slnečníkom na pleci
Zobraziť galériu (5)
Jánoš so slnečníkom na pleci  (Zdroj: Tip čitateľa)

Okrem vysokých teplôt, ktoré ho trápia rovnako ako väčšinu Slovákov, mu nedá spávať aj momentálny stav jeho dcérky. Kauza týrania manželky otriasala Slovenskom na začiatku marca a Jánoš následne prišiel o kreslo v parlamente. Ako nám priznal, situácia okolo dcérky Jasmínky ho trápi.

Zároveň dodal, že očakáva prekvapivé vyvrcholenie jeho prípadu."Myslím, že verejnosť bude ešte prekvapená," povedal nám tajnostkársky exposlanec, ktorý čelí obvineniu zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby. Koncom marca mu obvinenie rozšírili. Mal byť stíhaný i za skutok, ktorého sa dopustil voči manželke v období od 28. júna 2014 do podania trestného oznámenia poškodenou 4. marca tohto roku.

Exposlanec Jánoš 5 mesiacov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Trápi ma stav dcérky a ako znáša kontakt so súdne trestaným recidivistom. Dúfam, že sa z toho dostane," priznal Jánoš jeho obavy a narážal na právneho zástupcu jeho manželky Ivana Katrinca zo spoločnosti ICOCRIM. "Mám obrovskú obavu, pretože on má prístup do bytu, v ktorom mám bydlisko," dodal.

Exposlanec Jánoš 5 mesiacov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA, TASR)

Bývalý poslanec NR SR a podpredseda ľudskoprávneho výboru Vladimír Jánoš sa vzdal poslaneckého mandátu aj funkcie okresného šéfa Smeru-SD v Prievidzi po medializácii jeho konfliktov s manželkou, s ktorou je v rozvodovom konaní. Trestnému stíhaniu čelí na slobode.

Exposlanec Jánoš 5 mesiacov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR)

Viac o téme: SlnečníkManželkaDcérkaVladimír Jánoš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu