Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalá moderátorka Žembová smeruje do KDH: Politika ma chytila za srdce!

Žembová
Žembová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Bývalá moderátorka televízie a tvár predreferendovej kampane Nataša Žembová po tom, čo sa stala hovorkyňou KDH, vstúpila tento týždeň do hnutia. Ako povedala dnes Žembová, medzi kresťanských demokratov vstúpila po starostlivom zvažovaní.

"Som členkou klubu KDH v Malackách. Môj vstup schválili na zasadnutí okresnej rady KDH v Stupave," uviedla. Zároveň zdôraznila, že program kresťanskej demokracie je zacielený na tvorivé a vyspelé Slovensko. "Tento program, hodnoty aj významné kroky KDH pre ochranu rodiny, detí a mládeže ma presvedčili o tom, že chcem kráčať po takejto spoločnej ceste, ktorú hnutie ponúka. Stála som na rázcestí a premýšľala kadiaľ ísť... Dnes mám jasno," konštatovala.

Žembová tvrdí, že politika ju chytila za srdce. "Chcem venovať svoje sily aj vedomosti KDH, veľa sa učiť, aby som mohla veľa pomáhať. Som v tíme ľudí, s ktorými sa dobre pracuje. Vážim si ich otvorenosť a prijatie medzi seba," povedala s tým, že vkladá do práce všetok entuziazmus, odhodlanie aj vnútornú radosť, ktoré v sebe

Predseda KDH Ján Figeľ považuje kresťanskú demokraciu za osvedčenú a vyváženú strednú cestu medzi extrémami, medzi liberalizmom a socializmom. Je to podľa neho cesta tradičná a moderná zároveň. "Som rád, že sa k nám pridávajú mladí, vzdelaní a schopní ľudia. Sú nádejou a budúcnosťou nielen hnutia, ale aj slovenského národa a spoločnosti," povedal. Figeľ víta rozhodnutie Natálie Žembovej posilniť rodinu kresťanských demokratov. "Už dnes je viditeľným prínosom," dodal.

Podľa informácií sa v KDH už začalo špekulovať, že by sa Žembová mala objaviť aj na kandidátke KDH v budúcoročných parlamentných voľbách. Malo by jej patriť miesto v prvej dvadsiatke. Kľúč na tvorbu kandidátky kresťanskí demokrati schvália o týždeň. O jej podobe rozhodnú v septembri. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu