Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ministerstvo vnútra plánuje nakúpiť nové autá za takmer 12 miliónov eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Ministerstvo vnútra (MV) SR plánuje nakúpiť približne 200 úžitkových automobilov triedy SUV pick up a 98 osobných automobilov triedy SUV. Budú slúžiť najmä policajtom a hasičom.

Cena zákazky je 11.875.000 eur. Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania zverejnil Úrad pre verejné obstarávanie na svojej internetovej stránke tento týždeň. „Predmetom tejto zákazky je nákup asi 200 kusov úžitkových automobilov triedy SUV pick up a 98 kusov osobných automobilov triedy SUV, zvláštneho doplnkového príslušenstva a výbavy, ako aj možnosť dodania voliteľného doplnkového príslušenstva a výbavy, a tiež dodávka najviac používaných originálnych náhradných dielov a súvisiace služby,“ konštatuje sa v oznámení.

Ministerstvo vnútra tvrdí, že ako centrálny verejný obstarávateľ obstaral automobily pre rozpočtové a príspevkové organizácie MV SR a tiež pre ďalších verejných obstarávateľov. „Tieto vozidlá budú určené prevažne pre potreby Policajného zboru, Hasičského a záchranného zboru a Horskej záchrannej služby. Vozidlá budú využívané prevažne vo vysokohorskom teréne. Konkrétne značky, množstvá a presná špecifikácia vozidiel budú uvedené v jednotlivých kúpnych zmluvách,“ uviedol Petar Lazarov, hovorca MV SR.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu