Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ftáčnik: Určite sa nebudem tváriť, že nemám so Smerom nič spoločné

Milan Ftáčnik
Milan Ftáčnik (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Primátor Bratislavy Milan Ftáčnik, ktorý o tento post v novembrových komunálnych voľbách zabojuje opäť, sa nechce tváriť, že so stranou Smer-SD nemá nič spoločné. Odkázal to riaditeľ jeho kancelárie Ľubomír Andrassy.

"Milan Ftáčnik bude podobne ako v roku 2010 aj v tohtoročných novembrových voľbách kandidovať ako človek, ktorý má vďaka petícii silný mandát od občanov, voličov, nie od straníckych centrál. Určite sa však nebude tváriť, že so Smerom nemá nič spoločné, pretože hodnotovo mu boli princípy sociálnej demokracie vždy najbližšie, pričom podpora neznamená nomináciu," reagoval Andrassy.

Hlavným impulzom na opätovnú kandidatúru Ftáčnika je pre súčasného primátora podľa Andrassyho najmä to, že cíti podporu obyvateľov Bratislavy. "Motiváciou je aj možnosť pokračovať v naštartovaných projektoch, ktoré prinášajú konkrétne výsledky v rozvoji mesta," uviedol.

Volebný program pre obdobie 2014–2018 predstaví Ftáčnik začiatkom októbra. "Bude postavený na myšlienke, že Bratislava je mestom pre ľudí, ktoré je otvorené moderným a udržateľným riešeniam, kde princípy sociálnej súdržnosti limitujú úroveň kvality života," dodal Andrassy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu