Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sulík zverejnil telefónne číslo na Fica: Občania, neváhajte a hláste korupciu premiérovi!

Robert Fico Zobraziť galériu (3)
Robert Fico (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Premiér Fico prednedávnom vyhlásil, že v prípade podozrenia korupcie, mu treba okamžite zavolať. Čerstvý europoslanec Richard Sulík sa dnes rozhodol, že to ľuďom umožní a zverejnil jeho telefónne číslo! Urobil tak dnes na Facebooku, aby mu mohli oznamovať korupciu.

"Ten, kto vlastnou hlavou zohnal 35 miliónov na financovanie strany Smer, ten, počas koho vlády sa korupcii darí ako nikdy predtým, a ten, ktorý dodnes nepovedal, čo robil na Vazovovej, vyzýva ľudí, aby hlásili korupciu priamo jemu. Tak, milí občania, neváhajte a hláste korupciu priamo premiérovi na jeho mobil. Ja hlásim prvých 40 prípadov," napísal Sulík na sociálnu sieť.

Sulík zverejnil telefónne číslo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Zverejnené telefónne číslo Fico podľa informácií niekedy naozaj používal. V súčasnosti sa však už naň nedá dovolať. Operátor informuje pri volaní, že číslo nie je správne.

Keď sme sa ho opýtali, či bude chlap a bude súhlasiť aj so zverejnením vlastného telefónneho čísla, súhlasil. "Kľudne zverejnite, môj mobil je už 20 rokov rovnaký," odpovedal Sulík. Takže, aby si boli rovní, to je číslo na Sulíka: 0903 870 100.

Premiér Fico v pondelok vyhlásil, že ak podnikatelia hovoria pri verejnom obstarávaní o korupcii, je pripravený stále ich vypočuť. "Moje telefónne číslo je dostatočne známe. Všetci rozprávajú o korupcii a nikto nič nehlási. Takže, ak má niekto problém s korupciou, úrad vlády je v telefónnom zozname. Ak niekto chce hovoriť o korupcii, tak nech zdvihne telefón a nech mi zavolá," vyhlásil Fico.

"Na tom čísle som s Ficom komunikoval pár rokov dozadu," vraví Sulík o čísle. Zo Smeru nám na naše otázky zatiaľ neodpovedali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu