Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lipšic: Slovensko má v sobotu šancu ukončiť devastáciu krajiny!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA- Slovensko má v sobotu 29. marca šancu urobiť začiatok konca devastácii krajiny, ktorú má na svedomí vláda Roberta Fica (Smer-SD). Myslí si to líder hnutia NOVA Daniel Lipšic, podľa ktorého by ľudia mali ísť v druhom kole prezidentských volieb hlasovať.

"Robert Fico a jeho vláda devastuje krajinu. Devastuje zamestnanosť, justíciu, školstvo, zdravotníctvo. Je šanca, že ľudia, ak prídu k voľbám, povedia dosť takejto devastácii," vyhlásil na dnešnej tlačovej konferencii v parlamente Lipšic. Podľa neho je šanca na zmenu v prezidentskom kandidátovi Andrejovi Kiskovi, ktorého NOVA podporuje.

Kisku NOVA podporila aj pred prvým kolom. "Ja osobne som ho podporil práve preto, že má za sebou uveriteľný autentický životný príbeh úspešného podnikateľa, ale aj človeka, ktorý nezabudol na tých, ktorí sú menej talentovaní, ktorí sú v núdzi. Tento životný príbeh sa len ťažko dá hrať," povedal Lipšic.

Kiskov protikandidát a premiér Robert Fico (Smer-SD) sa podľa Lipšica prípadnej zmeny bojí. Tomu podľa neho zodpovedá aj špinavá kampaň. "Spustil ju s pomocou štátnych orgánov, polície, spravodajských služieb, ale aj súdov. Slovensko takú špinavú kampaň ešte nezažilo," vyhlásil.

Robert Fico sa k nej podľa Lipšica utiekol preto, že mu ide o veľa. "Pokiaľ nebude prezidentom, pokiaľ nebude mať prezidentskú imunitu, bude aj trestnoprávne zodpovedať za svoje skutky, preto takýmto spôsobom bojuje. Aby za každých okolností zvíťazil," povedal Lipšic.

Dodal, že ľudia však v sobotu môžu odkázať, že na nich "špinavé hry neplatia" a že chcú, aby na Slovensku mali konečne navrch normálni a slušní ľudia a nie oligarchovia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu