Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Flašíková-Beňová pobavila okolie: Môžu za to jej fotky z mladosti!

Monika Flašíková-Beňová na spôsob Margaret Thatcherovej. Zobraziť galériu (2)
Monika Flašíková-Beňová na spôsob Margaret Thatcherovej. (Zdroj: FB)

BRATISLAVA - Diktát doby je neúprosný, a to čo bývalo kedysi v móde a "trendy", sa s odstupom času môže javiť skôr humorne. Presvedčila sa o tom aj europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová, ktorá si prostredníctvom fotografie zverejnenej na Facebooku pripomenula obdobie, kedy jej vlasy dostali naozaj zabrať. Účes spred približne desiatich rokov dnes vyzerá ako poriadne retro, ale kedysi naň ženy nedali dopustiť. Nuž, ktohovie na čom sa zasmejeme o ďalších pár rôčikov.

Monika Flašíková-Beňová je jednou z političiek, ktoré nemajú problém dať nahliadnuť do svojho súkromia a pravidelne so svojimi priaznivcami aj odporcami komunikovať cez Facebook. Témy jej statusov sú rôznorodé a netýkajú sa len práce. Včera si napríklad zobrala na paškál svoj niekdajší účes a veru je na čo pozerať.

"To sme vtedy vstupovali do Severoatlantickej aliancie a Tibor Husár nás spolu s Ficom fotil na billboard," povedala Topkám europoslankyňa, ktorá s odstupom času hodnotí svoju frizúru "á la Margaret Thatcherová" ako veľmi vtipnú.

Flašíková-Beňová pobavila okolie: Môžu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Flašíková-Beňová pobavila okolie: Môžu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Prečo si však na fotografie spomenula práve teraz? Dostala ich ako darček, ktorý sa po rokoch našiel v sklade kancelárie a Monike Flašíkovej-Beňovej ho venovali dokonca pekne zarámovaný. Rovnako ako asi každého z nás, ju tým natoľko pobavili, že sa rozhodla vyvolať úsmev na tvári aj svojmu okoliu.

Verejnosť tak má možnosť uvidieť jedinečné zábery, ktoré podľa europoslankyne nakoniec nikdy neboli zverejnené. A reakcie na ne sú väčšinou pozitívne. "Takto si Vás pamätám keď som začala politiku vnímať ako staršia teenedžerka:-) a vravela som si aká pekná baba," napísala v komentári pod príspevkom Janka. Niektorí však mali aj "drsnejšie" pripomienky. "Zaslúžilá, viacnásobná babička, mamička pri jubilejných 60-tych narodeninách :)," opísal svoje dojmy Tomáš.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu