Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Flašíková Beňová vzala župné voľby útokom: Na Facebooku baví ľudí fotkami z detstva!

Flašíková Beňová je v ostatných týždňoch v rámci Bratislavského kraja extrémne aktívna. Zobraziť galériu (9)
Flašíková Beňová je v ostatných týždňoch v rámci Bratislavského kraja extrémne aktívna. (Zdroj: archív M. F. B.)

BRATISLAVA – Akčná Flašíková Beňová! Kým do apríla, keď oficiálne oznámila svoju kandidatúru na bratislavského župana, svoj profil na Facebooku plnila prevažne fotkami a informáciami z Bruselu, dnes je všetko inak. Jej konto doslova zaplavili zábery a statusy súvisiace s aktivitami v Bratislavskom kraji. Okrem nich predstavila aj svoju podobizeň z dávnych čias.

 

Zdá sa, že vo voľbách, v ktorých o stoličku šéfa Bratislavského samosprávneho kraja zabojuje Monika Flašíková Beňová (Smer-SD) so súčasným bratislavským županom Pavlom Frešom (SDKÚ-DS) a nezávislým poslancom Alojzom Hlinom, začína ísť do tuhého. Prejavuje sa to aj na aktivitách, ktoré kandidáti vyvíjajú.

Kým u Freša ako šéfa BSK je zrejmé, že dlhodobo navštevuje podujatia súvisiace s Bratislavským krajom, u jeho súperky v boji o kreslo župana sa enormný záujem o Bratislavu a jej okolie začal prejavovať až po tom, čo oficiálne oznámila svoju kandidatúru v novembrových voľbách. Na osobný kontakt s občanmi využila ideálny čas aprílovej akcie Dni Bratislavy a prvomájové slávnosti.

Flašíková Beňová ukázala účes z 80. rokov

K oslavám 1. mája sa podobne ako jej stranícky šéf Robert Fico postavila veľmi zodpovedne. Stretnúť Flašíkovú Beňovú práve na námestiach plných ľudí tak nebol vôbec problém. O svojej účasti na Dňoch Bratislavy, behu za Boston či Svätojurskej zábave v Starej Tržnici svedomito informovala aj na obľúbenej sociálnej sieti.

Už v čase, keď sa o Flašíkovej Beňovej hovorilo ako o horúcej kandidátke Smeru na post župana, zaujala svojich fanúšikov čiernobielymi fotkami. Verejnosti vystavila na obdiv svoje nahé telo či účes z 80. rokov ako z Dallasu.

Flašíková Beňová si za túto nádielku fotiek vyslúžila u svojich facebookových fanúšikov množstvo slov chvály.
Zobraziť galériu (9)
Flašíková Beňová si za túto nádielku fotiek vyslúžila u svojich facebookových fanúšikov množstvo slov chvály.  (Zdroj: archív M. F. B.)

Okrem fotiek vám ponúkame zopár statusov Flašíkovej Beňovej, ktoré sa objavili na jej facebookovom konte v priebehu zopár dní – všetky po oznámení kandidatúry na bratislavského župana a všetky na tému Bratislavský kraj:

20. apríl – Práve sme odpečatili a otvorili aj s ďalšími návštevníkmi brány mesta Bratislava. Je super, koľko ľudí je v meste.

21. apríl – Pekné nedeľňajšie ránko. Včera som zabehla Bratislava for Boston, bola som na Dňoch Bratislavy a večer ešte v Starej tržnici na Svätojurskej zábave, kde ma vytancovali Bratislavčania o dušu :)

27. apríl – Peknú sobotu dnes idem o 15,30 na Devín na slávnosti, snáď vydrží nepršať alebo sa vyprší pred tým. Včera bolo v Jure krásne a bol tam aj primátor talianskeho Svatého Jura aj s obyvateľmi a boli to veselí Taliani s vlajkami. Ozaj to bol príjemný podvečer:)

8. máj Dnes večer budem v Malackách na stretnutí s občanmi, tak sa teším, lebo som rada medzi ľuďmi, rada ich počúvam, vnímam ich názory a nápady či rady. Pekný zvyšok dňa vám ostatným prajem.

Tour de Bratislavský kraj v podaní Moniky Flašíkovej Beňovej:

20. apríl Kandidátka na šéfku BSK sa počas Dní Bratislavy odfotila aj s bratislavským primátorom Milanom Ftáčnikom.
Zobraziť galériu (9)
20. apríl Kandidátka na šéfku BSK sa počas Dní Bratislavy odfotila aj s bratislavským primátorom Milanom Ftáčnikom.  (Zdroj: archív M. F. B.)
30. apríl Deň pred Sviatkom práce strávila v Dunajskej Lužnej.
Zobraziť galériu (9)
30. apríl Deň pred Sviatkom práce strávila v Dunajskej Lužnej.  (Zdroj: archív M. F. B.)
30. apríl Presunula sa aj do Slovenského Grobu.
Zobraziť galériu (9)
30. apríl Presunula sa aj do Slovenského Grobu.  (Zdroj: archív M. F. B.)
1. máj Prvomájové slávnosti si vychutnala spolu so synom v Malackách.
Zobraziť galériu (9)
1. máj Prvomájové slávnosti si vychutnala spolu so synom v Malackách.  (Zdroj: archív M. F. B.)
1. máj Výborná nálada, výborná zábava, výborne počasie.. teším sa na stretnutie s každým z vás, napísala na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (9)
1. máj Výborná nálada, výborná zábava, výborne počasie.. teším sa na stretnutie s každým z vás, napísala na sociálnej sieti.  (Zdroj: archív M. F. B.)
3. máj Monika Flašíková Beňová na pietnej spomienke na M. R. Štefánika v Ivanke pri Dunaji.
Zobraziť galériu (9)
3. máj Monika Flašíková Beňová na pietnej spomienke na M. R. Štefánika v Ivanke pri Dunaji.  (Zdroj: archív M. F. B.)
4. máj Ujsť si nenechala ani diskusiu na petržalskom brehu Dunaja počas Majálesu so svojím súperom o kreslo bratislavského župana Pavlom Frešom.
Zobraziť galériu (9)
4. máj Ujsť si nenechala ani diskusiu na petržalskom brehu Dunaja počas Majálesu so svojím súperom o kreslo bratislavského župana Pavlom Frešom.  (Zdroj: archív M. F. B.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu