Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tajomstvo u Počiatkovcov: Tehotenstvo manželky najbohatšieho ministra?!

Ivana Počiatková údajne čaká bábätko Zobraziť galériu (4)
Ivana Počiatková údajne čaká bábätko (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Najbohatší minister vlády Roberta Fica Ján Počiatek má zrejme poriadny dôvod na radosť. Ako sa Topkám podarilo zistiť, jeho manželka je v druhom stave. Možno aj to je dôvodom prísne stráženej vily politika a jeho rodiny. Sám minister správu nepoprel s tým, že ide o jeho súkromie.

Už zopár týždňov sa v Bratislave pošuškáva, že v rodine najbohatšieho ministra dopravy sa schyľuje k narodeniu dieťatka, ktoré raz zdedí otcove obrovské impérium. Viacerí zdroje nám potvrdili, že Ivana Počiatková je v druhom stave. K tomu, že je ide o pravdivú informáciu nahráva aj fakt, že samotný minister Počiatek sa k téme odmieta vyjadriť. „Ide o moje súkromie,“ zdôvodnil.

Ivana Počiatková údajne čaká
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Ivanu sme včera zastihli ako odprevádza deväťročnú dcéru Kristínu do školy. Oblečené mala pohodlné voľné šaty a aj podľa jej postavy by sa mohlo zdať, že je tehotná.

Zaujímavé je, že iba pred pár mesiacmi začala ministrov dom aj jeho rodinu prísne strážiť súkromná SBS. Žeby si minister už teraz chcel chrániť svoju lásku a budúceho dediča?

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu