Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Počiatkova žena šokovala vizážou na erotickej premiére: Hosťom ukazovala podväzky!

Na premiére filmu 50 odtieňov sivej manželka ministra dopravy Jána Počiatka Ivana ukázala podväzok. Zobraziť galériu (29)
Na premiére filmu 50 odtieňov sivej manželka ministra dopravy Jána Počiatka Ivana ukázala podväzok.

BRATISLAVA – Dráždila! Manželka ministra dopravy Jána Počiatka (44) Ivana (32) sa včera v neskorých nočných hodinách objavila po dlhšom čase v spoločnosti. Dvojnásobná mamička si nenechala ujsť dlhoočakávanú premiéru erotického filmu 50 odtieňov sivej. Na podujatí zaskočila prítomných hostí svojou vizážou i outfitom. Zrejme sa nechala inšpirovať samotným príbehom, a tak úmyselne poodhaľovala sukňu a ukazovala podväzok.

Rozhodne pútala pozornosť! Atraktívna manželka ministra dopravy Jána Počiatka Ivana sa v uplynulom období na spoločenských akciách veľmi neukazovala. Dôvodom bolo zrejme aj to, že v novembri 2013 porodila svoje druhé dieťa - dcérku Karlu.

V stredu v noci si však obehla od mamičkovských povinností a vybrala sa spolu s kamarátkami na dlhoočakávanú premiéru erotického filmu spracovaného podľa knižnej predlohy 50 odtieňov sivej. „Pretože kniha bola určená viac-menej pre ženské publikum, poňali sme to ako dámsky večer a muž ma čakal po filme v reštaurácii,“ prezradila nám Ivana. 

Brunetka sa pri slávnostnej príležitosti nahodila do podväzkov, vďaka ktorým bola neprehliadnuteľná. Spod sukne jej totiž erotický bielizňový doplnok bledej farby neustále vytŕčal. Zisťovali sme, prečo sa rozhodla prítomných hostí takto provokovať. Žeby sa chcela naladiť na erotickú filmovú atmosféru? „Dlhá sukňa s rozparkom bola z môjho pohľadu vhodná na premiéru tohto filmu. Film bol zaujímavý, avšak inšpiráciu mám vlastnú,“ povedala nám. Manželkino oblečenie pochválil aj samotný Ján Počiatek. „Outfit si rieši Ivanka sama a takmer vždy sa mi páči. Aj tak sa mi páči najviac bez outfitu,“ vtipne poznamenal minister dopravy, ktorému sa do kina nechcelo ísť.

Pikantnú premiéru plnú sexuálnych a erotických scén si však nenechali ujsť viaceré známe tváre šoubiznisu. Nechýbal napríklad podnikateľ a milovník žien Boris Kollár, šéfka módnej televízie Gabriela Drobová s partnerom Karolom Rumanom, moderátorky Fashion Tv Jana Mutňanská, Soňa Skoncová a Mária Zelinová, riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková, spevák Peter Cmorik s herečkou Mirkou Partlovou a ďalší. Fotografie z premiéry nájdete v našej galérii.

Máte radi erotiku? Päťdesiat odtieňov a ďalšie knihy v akciovej ponuke a s osobným odberom zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu