Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Poslanec Viskupič prehral boj so závislosťou: Stačila jedna cigareta!

(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Dlho nevydržal! Po štrnástich mesiacoch začal poslanec z Hnutia OĽaNO Jozef Viskupič opäť fajčiť. Vyhral však stávku medzi poslancami, lebo vydržal najdlhšie.

Po štrnástich mesiacoch opäť podľahol závislosti! Poslanec Jozef Viskupič už zase fajčí. Prestal v marci minulého roku. Vtedy pre topky.sk povedal, že s tým sekol kvôli zdraviu a kvôli malému synovi. „Fajčil som od 16. rokov a v poslednej dobe to už bolo okolo 30-40 cigariet denne,“ priznal Viskupič. Po čase sme ho prichytili v parlamente ako si poťahuje z elektronickej cigarety, ktorú si objednal cez internet. No ani to mu dlho nevydržalo. Opäť sa zaradil medzi tuhých fajčiarov!

„Po voľbách som zase začal fajčiť,“ priznal sa nám Viskupič. „Pokazila sa mi elektronická cigareta a napätie bolo veľmi veľké, tak som opäť začal,“ povedal. Dodal však, že ďalšiu elektronickú cigaretu dostal ako darček a plánuje ju opäť využívať. Tiež sa nám pochválil, že z trojice poslancov, ktorí sa pred vyše rokom stavili, kto vydrží najdlhšie vyhral! „Stavili sme sa s Poliačikom a Šebejom, že kto vydrží najviac. A ja som vydržal 14 mesiacov. Vyhral som šampus,“ povedal poslanec.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu