Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Odporný zážitok pár dní po voľbách: Rómskemu poslancovi Pollákovi vykradli auto!

Peter Pollák
Peter Pollák (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Peter Pollák, ktorý sa len pred viac ako týždňom prekrúžkoval do parlamentu za Obyčajných ľudí, má hlavu v smútku. Po tom, čo minulý piatok odstavil svoju Škodu Fábia pred bratislavským obchodným centrom, si jeho auto na parkovisku vyhliadli zlodeji a vykradli mu ho. Prišiel tak o notebook a bundu, novému poslancovi je však najviac ľúto prezentácií pre študentov, ktoré bude musieť vypracovať nanovo.

„O ten počítač ani tak nešlo, stál asi 250-300 eur. Kúpil som ho pred dvoma rokmi, nemal takú cenu. Oveľa viac ma ale trápi jeho obsah. Mal som v ňom vypracované prezentácie pre študentov,“ povedal pre Topky Pollák, ktorý už začiatkom apríla zasadne do poslaneckej lavice ako prvý Róm v slovenskom parlamente.

Zlodeji sa budúcemu poslancovi vkradli do Fábie ešte v piatok večer, keď pred odchodom na východ Slovenska, odkiaľ pochádza, navštívil obchodné centrum na kraji hlavného mesta. „Neviem, ako sa im to podarilo, ale auto si otvorili, aj zamkli bez jeho poškodenia,“ vysvetlil s tým, že políciu nevolal, keďže sa potreboval dostať čo najskôr domov a takto by ho čakali ďalšie hodiny strávené na polícii. „Spolu s počítačom, ktorý som nechal v kufri, zobrali aj USB kľúč, modem a bundu. Prehrabávali sa mi aj v osobných veciach, ale zobrali „len“ toto,“ uviedol Pollák.

Hneď v sobotu sa vybral kúpiť nový notebook a v nedeľu si vybavil internet. Nepríjemnú udalosť však s odstupom pár dní vníma Pollák pomerne vyrovnane. „Aj horšie veci sa stávajú. Možno ma to donúti urobiť lepšie prezentácie pre študentov,“ dodal na záver s úsmevom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu