Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce správy o Mečiarovi: Srdcový kolaps a zásah záchranky?!

Vladimír Mečiar
Vladimír Mečiar

TRENČIANSKE TEPLICE – Neúspech strany ĽS-HZDS sa zrejme podpísal na zdravotnom stave predsedu Vladimíra Mečiara! V okolí Elektry sa totiž začínajú šíriť informácie, že bývalý premiér prekonal srdcový kolaps. Ľudia z okolia politika tvrdia, že jeho stav je vážny. Hovorca niekdajšieho šéfa vlády však popiera, že by išlo o akékoľvek komplikácie. Naše zdroje ale tvrdia, že "otec" Slovenskej republiky je už dlhšie PN a v strane sa neukázal od utorka minulého týždňa.

Podľa nášho zdroja včera zasahovala u šéfa hnutia záchranná služba, ktorá mu mala poskytnúť prvú pomoc. „Hovorí sa o srdcovom kolapse, situácia je veľmi vážna,“ uviedol náš informátor. Sanitka vraj prišla priamo do Elektry, kde Mečiar býva.

Hovorca ĽS-HZDS Stanilav Háber však tieto informácie poprel. „Je to absolútna kačica,“ reagoval. K ďalším detailom o zdravotnom stave Mečiara sa odmietol vyjadriť. Reakcie ľudí blízkych niekdajšiemu šéfovi parlamentu však hovoria o niečom inom. 

„Na PN-ke je už od minulého týždňa. Od utorka nenavštívil ani centrálu strany. Boli sme s ním iba v telefonickom kontakte,“ povedal zdroj topiek. Ako tiež prezradil, komplikácie pripútali Mečiara k posteli. V súvislosti s jeho zdravotným stavom sa tiež vynárajú špekulácie, že môže ísť o silnú virózu, ktorá spôsobuje zápal pľúc. Toto je vraj dôvod, kvôli ktorému je pripútaný na lôžko. V neposlednom rade však treba podotknúť, že situáciu nezľahčuje ani fakt, že Mečiar v minulosti podstúpil operáciu kvôli podobnému problému. Viac informácií preto zisťujeme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu