Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Podraz na Belousovovú: Pomsta od bývalých kolegov!

Belousovová a ruský prezident Zobraziť galériu (2)
Belousovová a ruský prezident

BRATISLAVA – Po vyhadzove z SNS dostala Anna Belousovová ďalšiu tvrdú ranu vo svojej kariére. Odvolali ju totiž z pozície členky správnej rady slovensko-ruskej spoločnosti, ktorej šéfuje niekdajší šéf KDH Ján Čarnogurský. Najzaujímavejšie na tom je, že politička o tom ani nevedela. Nahradil ju Víťazoslav Móric, ktorý sa pred pár týždňami zviditeľnil registráciou názvu strany, ktorý používal Igor Matovič.

Valné zhromaždenie spolku, ktorý ma slúžiť na utužovanie slovensko-ruských vzťahov, rozhodovalo o zmenách vo vedení ešte minulý štvrtok. Belousovovú v neprítomnosti z vedenia odvolali a nahradili ju bývalí národniari Víťazoslav Móric a Marián Andel.  Móricov odchod z politiky sprevádzal pritom škandál. Exposlanec zrazil na svojom Mercedese S500  matku dvoch detí, ktorá neskôr zomrela v nemocnici.

Bývalý podpredseda parlamentu Andel zase naposledy za bývalej vlády pôsobil ako nominant v trnavskej teplárenskej spoločnosti. V minulosti sa preslávil plastikou očí a aj výrokom na Belousovovej adresu. „Pani Malíková bola ožratá ako dalmatínsky cap a namiesto na WC išla na veľkú potrebu do bidetu,“ vyhlásil. Zaujímavé však je, že v deň keď Belousovovú odvolali, sa uskutočnilo aj stretnutie na ruskej ambasáde. Tam sa stretol Čarnogurský s Belousovovou, pričom sa na ňu mal usmievať a debatovať s ňou.

Ani slovom pritom nespomenul, že ju pred pár hodinami odvolali. „Mám taký pocit, že sa z tohto spolku stáva združenie biznismenov, ktorým ide hlavne o kšefty v Rusku,“ reagovala Belousovová s tým, že sa rozhodla ukončiť členstvo po tom, čo jej listom oznámili, že končí ako členka správnej rady. Belousovová pritom ako jediná členka tejto spoločnosti dostala od ruského prezidenta Dmitrija Medvedeva  Rád družby národov. Na Slovensku ju majú vraj iba traja ľudia.

Anna Belousovová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu