Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rodinné problémy štátnej tajomníčky: Na sociálnej sieti je rozvedená!

Manželstvo Nicholsonovcov je v kríze. Zobraziť galériu (3)
Manželstvo Nicholsonovcov je v kríze. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Štátna tajomníčka Lucia Nicholson (34) prežíva turbulentné obdobie. Jej manželstvo s Tomom Nicholsonom je v kríze. Bývalá novinárka už pár dní figuruje na sociálnej sieti ako „rozvedená“ a fotky si pridáva len so svojimi deťmi. Práve tie jej pomáhajú zvládať ťažké chvíle o čosi jednoduchšie.

Už niekoľko mesiacov sa povráva o tom, že v manželstve novinára Toma Nicholsona a štátnej tajomníčky ministerstva práce nie je všetko kóšer. Keď sme v marci zisťovali, ako to s ich vzťahom v skutočnosti vyzerá, ani kolegovia netušili o problémoch u Nicholsonovcov. Štátna tajomníčka vtedy odmietala tvrdenia, že by mali s manželom problémy. Pred pár dňami si však zmenila svoj stav na Facebooku z „vydatá“ na „rozvedená“, niektorým ľuďom sa zobrazuje stav „oddelená“.

Lucia Nicholson si na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Lucia Nicholson si na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)


To, že vzťah nezažíva veľmi harmonické obdobie, prezrádzajú aj fotky, na ktorých sa Lucia Nicholson objavuje len so svojimi dvoma deťmi Dominikom a Lilly, manžel na nich chýba. Pritom v minulosti si na sociálnu sieť zavesila aj také, kde sa objavoval aj on. V ťažkých chvíľach je jej najväčšou oporou dcérka Lilly. „Lilly je moje slniečko, všetko je s ňou nejaké krajšie a ľahšie zvládnuteľné :),“ napísala pod jednu z fotiek z nedávneho výletu.

Zaujímavé je, že len pred pol rokom štátna tajomníčka spolu s manželom prerábala dom v Svätom Jure. Už vtedy však podľa našich informácií išiel každý svojou cestou, keďže sa museli presťahovať a bývali oddelene. Na ministerstve práce sa k celej veci odmietli vyjadriť. „Súkromie pani Nicholsonovej nebudeme komentovať,“ uviedla hovorkyňa rezortu Slavomíra Sélešová. Či je teda stav "rozvedená" realitou, ukáže len čas. Nicholsonovci sa totiž k situácii vyjadrovať nechcú.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu