Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prvá plážová párty

Prvá plážová párty na Magiopláži Zobraziť galériu (19)
Prvá plážová párty na Magiopláži

BRATISLAVA - Oľga Záblacká si teda vie vybrať pracovné prostredie! Objavili sme ju na Magio pláži, kde sa chystala nakrúcať rozhovor so skupinou Polemic. Pozvala si ich tam aj so svojimi ratolesťami, aby sa mohli porozprávať nielen o ich novom CD-čku, ale aj o súkromí.

Svoju prvú plážovú párty si však naplno užili aj deti, pre ktoré bolo najväčšou atrakciou stavanie hradov z piesku. Víťazstvo v súťaži o najkrajší hrad vyvolalo úsmev na tvárach dvoch malých slečien a naopak plač na tvári dievčatka, ktorému sa nepodarilo vyhrať. Hradov však bolo nekonečné množstvo – jeden krajší ako druhý!

Deti však mohli okrem toho aj maľovať, vystrihovať, lepiť a vymýšľať rôzne drobnosti na tému „Moja najkrajšia pláž“. Výstavka prác potešila nielen nápadité deti, ale aj ich rodičov.

Návštevníkov Magio pláže zabával moderátor Miňo Urbaník, ale aj futbaloví freestylisti, popoludní a večer sa o skvelý zážitok postarali DJ Mishek a kapela Rumba Gadjo.

Ak ste tento deň zmeškali a máte pocit, že vám niečo ušlo, tak nemajte obavy. Už čoskoro totiž na Magio pláži vypukne doslova futbalový ošiaľ. V rámci futbalových majstrovstiev budete môcť sledovať priame prenosy všetkých zápasov priamo na televízoroch na pláži. A nielen to!

Ak radi športujete, na Magio pláži je práve pre vás pripravený „Fitness day na pláži“. Už 12. 6. si budete môcť zacvičiť so skúsenými cvičiteľmi. A aby toho nebolo málo, futbal si môžete prísť zahrať nielen vy, ale 24.6. môžete prísť podporiť aj deti z detského domova vo futbalovom zápase so známymi osobnosťami. Bude ich tam naozaj dosť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu