Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Paris Hilton na bratislavskej Magio pláži!

Paris Hilton na Magio Pláži Zobraziť galériu (4)
Paris Hilton na Magio Pláži

BRATISLAVA – Už v najbližší utorok štartuje tohtoročná sezóna Magio pláže. Nám sa podarilo získať zábery grafickej vizualizácie, ktorá naznačuje, ako to bude počas letných mesiacov pri bratislavskom Dunaji vyzerať. Tvorcovia predlohy sa pri tvorbe náčrtov zjavne vybláznili. Medzi návštevníkov totiž zakomponovali aj Paris Hilton!

Žiadnemu pozornému oku neunikne pohľad na plavovlásku v bielych okuliaroch, ktorá sa až nápadne ponáša na milionársku dedičku. Ak by ste si však mysleli, že ide o reálnu Paris Hilton, mýlili by ste sa. V tomto prípade je to totiž iba práca šikovných tvorcov grafickej vizualizácie. Pravdepodobnosť, že by si prišla škandalózna dievčina vypiť mojito na bratislavskú Magio pláž, zatiaľ nie je príliš reálna.

To vám ale nebráni v tom, aby ste si oddýchli pri dobrých drinkoch a slnečných lúčoch v okolí bratislavského Dunaja práve VY! Už tento utorok sa totiž brány obľúbenej pláže otvárajú. Ak uprednostňujete aktívny relax, môžete si zahrať napríklad volejbal. K dispozícii sú však aj ďalšie typy športov.

Už teraz je isté, že si v priestoroch pláže príde každý na svoje. Tvorcovia totiž v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi sľubujú nielen väčší komfort, viac piesku, ihrísk, ale aj bohatší program. A ak sa im nepodarí „dotiahnuť“ na Slovensko Paris Hilton, nejaká naša celebritka určite príde. Veď tomu nebolo inak ani v minulosti.

Prehliadku Magio pláže s modelkami a viac informácii nájdete TU:
http://feminity.zoznam.sk/cl/100338/733594/MODELKY-OTESTOVALI-MAGIO-PLAZ  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu