Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Módne (s)hity z otvorenia podniku: Neupravený Hronec, Feldeková ako päsť na oko a Cibulková...!

Katarína Cibulková, Branislav Hronec a Oľga Feldeková Zobraziť galériu (8)
Katarína Cibulková, Branislav Hronec a Oľga Feldeková

BRATISLAVA – Vyfintili sa! Pred pár dňami sa v našom hlavnom meste otváral legendárny podnik, kde nechýbali ani niektoré známe tváre. Na ich outfity si opäť posvietila módna stylistka Andrea Ziegler. Komu to podľa nej pristalo a komu to naopak veľmi nevyšlo?

Katarína Cibulková, bývalá poslankyňa a mama tenistky Dominiky Cibulkovej

Miešanie štýlov je tak trochu umenie, treba to vedieť. Nemusí to vypáliť dobre, ako v tomto prípade. Biele šaty sú elegantné a určite by bola lepšia voľba sako, nie prešívaná bunda. Pri príprave treba doladiť detaily. Aj listovka by bola lepšia voľba. Možno by som dáme odporučila sa nafotiť a nielen obzrieť v zrkadle... Možno by si všimla, že to nie je dobré.

Módne (s)hity z otvorenia
Zobraziť galériu (8)

Darina Šipošová, sestra Marianny Ďurianovej

Všetko by bolo fajn, len tie čierne pančuchy by som vymenila za telové 7-10 denové. Kabelka je príliš veľká, menšia by bola na spoločenskú príležitosť vhodnejšia. Inak je to v pohode...

Módne (s)hity z otvorenia
Zobraziť galériu (8)

Branislav Hronec, hudobník a skladateľ

Ležérny styling by mal aj tak vyzerať, že to tak má byť, nie ale, že je to všetko príliš veľké. Pôsobí to neupravene. Trochu vyladiť a kombinácia trička, saka a riflí by mohla vypáliť fajn...

Módne (s)hity z otvorenia
Zobraziť galériu (8)

Oľga Feldeková, humoristka

Mohol to byť dokonalý styling. Krásne červené šaty, ktoré dáme pristanú... Načo ten čierny opasok? Úplne zbytočný. Ako päsť na oko. Dáma ma krásne nohy, nemusí sa báť voľného strihu. Mejkap a účes skvelé! Palec hore.

Módne (s)hity z otvorenia
Zobraziť galériu (8)

Pavel Bruchala, moderátor

Niečo mi tu chýba alebo nesedí? Krásne topánky, ale prídu mi viac dokonalé k obleku. Volila by som skôr športovo elegantné topánky a možno tenisky. Doladilo by to tento typ stylingu...

Módne (s)hity z otvorenia
Zobraziť galériu (8)

Petra Lenártová, bývalá účastníčka šou Dievča za milión

To biele čosi, je niečo, čo neviem pomenovať. Obyčajná dlhšia košeľa by bola lepšia voľba. Bez koženej bundy. Pôsobilo by to ucelenejšie s týmito topánkami a kabelkou. Petre stačí menej. Neexperimentovať a nekombinovať. Nepotrebuje to.

Módne (s)hity z otvorenia
Zobraziť galériu (8)

Marianna Ďurianová, moderátorka

Štýlové dlhé topy sú silným trendom. Top sám o sebe je veľmi pekný, ale v tejto kombinácii to pôsobí preplácane. Čipka, tyl, výšivka, koža - veľmi veľa pokope výrazných prvkov. A k tomu ešte aj výrazná žena, ktorou Marianna rozhodne je. Uhladila by som to. Volila by som skôr látkové nohavice ako kožené. Transparentný top, kde ešte aj presvitá podprsenka, by som vymenila skôr za hladké tielko. Je tam výšivka, nech vynikne. Takto to celé pôsobí trochu aj na hranici vulgárnosti. Byť za každú cenu trendy nemusí vypáliť dobre. Menej je viac. Stále hovorím, treba si určiť, čo bude dominantný kúsok stylingu a ostatné vkusne prispôsobiť. Ďalšia vec - tiež si uvedomiť, či je osobnosť šedá myš, alebo práve naopak. Marianna je určite dáma, ktorá je pekná hneď od rána. Nepotrebuje veľa.

Módne (s)hity z otvorenia
Zobraziť galériu (8)

Viac o téme: Katarína CibulkováOľga FeldekováBranislav Hronec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu