Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Smútok u Sulíkovcov! Pri tragickej nehode zahynul mladý SaS-kár: Hrôzostrašné FOTO, nemal žiadnu šancu

Zobraziť galériu (6)

BRATISLAVA - V pondelok podvečer došlo na diaľnici D2 k tragickej dopravnej nehode. Osobné auto vrazilo plnou rýchlosťou do kamióna. Podľa informácií portálu Topky išlo o 28-ročného člena strany SaS. Strana jeho úmrtie potvrdila na sociálnej sieti.

Strana SaS dnes na sociálnej sieti zdieľala príspevok o tragickej správe. Vo veku 28 rokov zomrel člen strany Peter Rakovský. Podľa informácií portálu Topky sa stal obeťou tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala na diaľnici D2 v pondelok podvečer. 

Galéria: Nehoda na D2, pri ktorej zahynul mladý SaS-kár

Liberáli smútia

Mladý SaS-kár sedel v aute sám a podľa našich informácií mal dostať mikrospánok a plnou rýchlosťou zozadu nabúrať do kamióna. Zraneniam na mieste podľahol. Na diaľnici je v súčanosti viacero zmien v dopravnom označení a dennodenne sú tam veľké zápchy. "Vo veku 28 rokov nás opustil člen strany a priateľ Peter Rakovský," uviedla strana v príspevku. 

"Peter bol talentovaný právnik a pedagóg, bol aktívny a chcel zmeniť Slovensko k lepšiemu. Touto cestou chceme vyjadriť jeho najbližším, rodine, kolegom a priateľom našu úprimnú sústrasť," napísali liberáli. 

Na Rakovského spomínajú aj jeho kolegovia z právnickej fakulty Univerzity Komenského. "Bol vždy vysmiaty a dobre naladený," uviedla fakulta. Rakovský pôsobil na katedre finančného práva ako odborný asistent. 

Smútok u Sulíkovcov! Pri
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Polícia SR)

Tragická nehoda

V pondelok krátko pred 17-tou hodinou došlo v 50,5 km diaľnice D2 v smere do Bratislavy k tragickej dopravnej nehode. "Podľa doterajších informácií došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k nárazu vozidla Suzuki Vitara do kamióna zn. Mercedes. Zrážkou utrpela pravdepodobne jedna osoba vo vozidle Suzuki zranenia, ktorým na mieste nehody podľahla," informovali ešte v pondelok bratislavskí policajti. 

Smútok u Sulíkovcov! Pri
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Odťahová služba SosTeam Slovakia)

Vrtuľník sa pokazil

Na miesto bol vyslaný aj vrtuľník, ktorý mal mladému právnikovi pomôcť. Vrtuľník sa však pri odlete pokazil. "Vždy keď je vidieť na oblakoch záchranársky vrtuľník je možné, že sa niekde stalo niečo zlé, nepríjemné. Chlapci z leteckej záchrannej služby smerujú vždy tam, kde ich je najviac treba a kde ide niekedy doslova o sekundy pre záchranu života. Aj vrtuľník je predsa len stroj a tak sa môže sem-tam prihodiť aj porucha," uviedla na sociálnej sieti Odťahová služba SOSTeam.

"Tak sa stalo včera pri zásahu pri tragickej nehode na diaľnici D2. Vrtuľník zosadol na mieste určenia bez problémov, no žiaľ vodičovi vozidla aj napriek snahe všetkých záchranárov zasahujúcich na mieste už nebolo pomoci. Pri pokuse o odlet späť na základňu sa prihodila stroju technická závada," uviedli na sociálnej sieti. 

Smútok u Sulíkovcov! Pri
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Polícia SR)

D2 bola niekoľko hodín neprejazdná. Premávku na mieste usmerňovali dopravní policajti. "Vodičov v tejto súvislosti vyzývame, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili svoju pozornosť," upozornila polícia.

Smútok u Sulíkovcov! Pri
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Odťahová služba SosTeam Slovakia)

Smútok u Sulíkovcov! Pri
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Polícia SR)

Viac o téme: NehodaSaSD2Peter Rakovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu