Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Polícia žiada o pomoc pri pátraní: Hľadá svedkov nehody medzi Malým a Veľkým Šarišom

Polícia pátra Zobraziť galériu (4)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

MALÝ ŠARIŠ - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo vo štvrtok 16. januára popoludní medzi obcou Malý Šariš a mestom Veľký Šariš. Vo štvrtok o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Doposiaľ neznámy vodič viedol vozidlo značky Škoda Octavia s prešovským evidenčným číslom v smere od Malého Šariša na Veľký Šariš. Pred Veľkým Šarišom v zákrute zišiel s vozidlom mimo vozovku, následne ostalo prevrátené na strechu. Po príchode policajnej hliadky sa na mieste dopravnej nehody nachádzali dve osoby. Doposiaľ nie je stanovené, kto bol vodičom uvedeného vozidla. Podľa svedka, ktorý nehodu nahlásil, vyplýva, že vodič mal byť mladšieho veku a špinavý od blata. Po nehode ho mal do Malého Šariša odviezť doposiaľ nezistený vodič staršieho vozidla značky Volkswagen Sharan alebo Seat Alhambra s nezisteným evidenčným číslom," uviedla Ligdayová.

FOTO Polícia žiada o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Polícia žiada vodičov, ktorí jazdili v uvedenom úseku, respektíve vodiča, ktorý z miesta nehody odviezol mladého vodiča, ako aj občanov, ktorí sa nachádzali v blízkosti, aby sa prihlásili na telefónnom čísle 0961 803 514 alebo na linke 158. Môžu tak urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo prostredníctvom sociálnej siete na stránke Polícia SR.

FOTO Polícia žiada o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Viac o téme: PátranieSvedkoviaPolícia Veľký ŠarišMalý Šariš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu