Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Strašidelná dopravná nehoda zavinená banálnosťou: Na TOTO by ste nemali zabúdať

Príčinou bol nedostatok tekutín. Zobraziť galériu (3)
Príčinou bol nedostatok tekutín. (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

MYJAVA - Novomestskí dopravní policajti dokumentovali v pondelok (3. 2.) dopravnú nehodu, ktorej najpravdepodobnejšou príčinou bol nedostatok tekutín. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na sociálnej sieti.

Pri nehode 37-ročná vodička Škody Octavia jazdila po ceste II/581 smerom od Myjavy v časti Malejov k obci Podbranč. "Podľa doterajších zistení, zrejme v dôsledku nedostatku tekutín a nedocenenia príznakov signalizujúcich zhoršenú koncentráciu, vybočila do protismeru, kde v tom čase jazdil 25-ročný vodič na vozidle Ford Focus," uviedla polícia.

Vodič nedokázal zrážke zabrániť a došlo k zrážke vozidiel. "Vozidlo Ford bolo po náraze odhodené do zvodidiel. Obaja účastníci dopravnej nehody boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom merania," doplnila polícia na sociálnej sieti.

FOTO Strašidelná dopravná nehoda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Polícia upozorňuje vodičov, aby nepodceňovali pitný režim ani v zimných mesiacoch. "Pokiaľ si ráno doprajete len kávu, ktorá odvodňuje organizmus, a následne strávite niekoľko hodín za volantom bez dostatku tekutín, môže to byť jeden z dôvodov, ktorý sa podpíše pod zníženú koncentráciu a pozornosť pri vedení vozidla," apeluje polícia.

FOTO Strašidelná dopravná nehoda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Viac o téme: NehodaDopravaAutoTekutiny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu