Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrozivá nehoda: Opitý vodič zrazil kočík s dieťaťom... VIDEO Doslova letel vo vzduchu

(Zdroj: Repro foto YouTube/TCH)

ENERGODAR - Desivá nehoda sa odohrala v susednej Ukrajine. V meste Energodar zrazil opitý vodič na priechode pre chodcov kočík, ktorý silou nárazu letelo o niekoľko metrov ďalej. Informovali o tom zahraničné médiá, pričom celý incident je zachytený na videu.

V ukrajinskom meste Energodar opitý vodič doslova autom "zostrelil" kočík s dieťaťom, keď s ním prechádzala cez priechod pre chodcov 34-ročná žena. Desivé video z miesta nehody obletelo s hrôzou sociálne média. Informoval o tom ukrajinský portál Apostrof.

Zábery ukazujú, ako žena s kočíkom prechádza cez priechod pre chodcov. Na dvojpruhovej ceste jej zastavilo auto v pravom pruhu, no auto prechádzajúce v ľavom nezastavilo a preletelo cez priechod pre chodcov, cez ktoré akurát prechádzala chodkyňa. Kočík doslova letel vo vzduchu po tom, čo do neho narazilo rýchlo sa rútiace auto. 

Ako ďalej ukazujú zábery, vystrašená žena sa hneď ponáhľa, aby pomohla svojmu dieťaťu, zatiaľ čo dvaja muži vrátane opitého vodiča vystúpia z áut v snahe pomôcť jej. 34-ročná matka Maria Tkachenko povedala miestnym médiám, že "vodič sa mi ospravedlnil ale cítila som z neho silný zápach alkoholu."

Upozornenie: Video nie je vhodné pre citlivé povahy!

Na miesto incidentu prišli okamžite aj policajti. Na základe dychovej skúšky zistili, že vodič jazdil pod vplyvom alkoholu. Ide o 49-ročného obyvateľa mesta Energodar. Polícia muža zadržala a začala trestné konanie, pričom mu hrozia tri roky odňatia slobody.

„Je to zázrak, že chlapec prežil a nebol vážne zranený," povedal miestnym médiám chirurg v Regionálnej detskej nemocnici v meste Záporožie, Kostyantyn Markov. „Nemá viditeľné príznaky poranenia hlavy alebo zlomenín kostí. Jeho stav je stabilný. Sledujeme ho 24 hodín denne," dodáva Markov. Pani Tkachenko hovorí, že jej syn zostane v nemocnici, kým lekári neukončia všetky potrebné vyšetrenia. "Neželám si, aby bol potrestaný väzením, ale chcem, aby mu bolo zakázané viesť vozidlo," uviedla matka.     

Viac o téme: NehodaKočíkPriechod pre chodcovUkrajinaEnergodar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu