Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Muž v nákupnom centre v Bratislave tvrdil, že má bombu: FOTO Pozrite sa na to komando!

Muža zadržala polícia. Zobraziť galériu (6)
Muža zadržala polícia. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Polícia v utorok ráno evakuovala nákupné centrum na Einsteinovej ulici v Bratislave. Dôvodom bolo oznámenie o mužovi, ktorý sa v jednej z kaviarní vyjadril, že má bombu. Na mieste zasahovali aj záchranári. Muža s putami na rukách vyviedli z budovy kukláči.

Polícia o zásahu informovala na sociálnej sieti, potvrdila to aj Lucia Mihalíková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

"Výsledkom promptného zásahu pohotovostného policajného útvaru je zadržaný Slovák, ktorý bol eskortovaný na príslušné oddelenie," uviedla polícia.

Pyrotechnická prehliadka v Auparku.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Po pol jedenástej dopoludnia zástupcovia zákona dodali, že pyrotechnická prehliadka mala negatívny výsledok. Nákupné centrum je teda znova v prevádzke. Prečo sa muž rozhodol šíriť paniku takýmto spôsobom, nie je momentálne známe. 

Muža zadržala polícia.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

"Vyšetrovateľ Policajného zboru prvotným úkonom začal trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy. So zadržaným 38-ročným mužom v súčasnosti vykonáva potrebné procesné úkony. Ak to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní, budeme Vás o prípade informovať," doplnili.

Viac o téme: BombaNahlásenieBratislavaAupark
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu