Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

PRÁVE TERAZ Evakuácia obchodného centra v Bratislave: V priestoroch nahlásili bombu!

Ľudia stoja pred nákupným strediskom, z ktorého boli evakuovaní Zobraziť galériu (2)
Ľudia stoja pred nákupným strediskom, z ktorého boli evakuovaní (Zdroj: Tip čitateľa/Samuel)

BRATISLAVA - Je krátko pred Vianocami a Slováci sa práve v týchto chvíľach nachádzajú v nákupných strediskách a podobných centrách. Práve v jednom z nich sa dnes večer odohrala masívna evakuácia. V priestoroch strediska totiž niekto telefonicky nahlásil prítomnosť bomby.

Vaše tipy

Práve v týchto večerných hodinách musela byť budova obchodného centra Bory Mall v Bratislave evakuovaná. Zrejme anonym telefonicky nahlásil v priestoroch strediska bombu. Podľa predpokladu nášho čitateľa stojí pred budovou asi 500 ľudí.

PRÁVE TERAZ Evakuácia obchodného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Samuel)

Na evakuáciu sme sa pýtali aj Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. "Áno môžem potvrdiť evakuáciu. V stredisku niekto nahlásil bombu," povedala pre Topky policajná hovorkyňa Lucia Miháliková.

Prítomnosť polície potvrdilo aj samotné stredisko. "Áno, v objekte bola nahlásená bomba. Polícia stále prehľadáva budovu. Nebudeme podávať ďalšie informácie, kým polícia neukonči hľadanie," informoval nás marketingový manager Bory Mall Marian Hornyák.

Dnes nejde o prvý prípad

V dnešný deň nejde o prvotinu v kontexte evakuácií. Práve dnes ešte pred ôsmou hodinou večer muselo byť evakuované aj nákupné centrum Avion Shopping. Túto skutočnosť nám rovnako potvrdila polícia. Dôvodom bola porucha na požiarnom hlásiči v potravinách. Systém v spomínanej chvíli nedokázali vypnúť a nasledovala evakuácia budovy.

Viac o téme: EvakuáciaBratislavaBory Mall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu