Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

MIMORIADNE V Poprade našli bodnutého prokurátora (34)! FOTO Polícia tvrdí, že žije

Dom na Hviezdoslavovej ulici v Poprade. Zobraziť galériu (5)
Dom na Hviezdoslavovej ulici v Poprade. (Zdroj: Topky.sk)

POPRAD - Z Popradu prišla vo štvrtok šokujúca správa. V meste pod Tatrami mali zavraždiť prokurátora. Podľa medializovaných informácií ho mali dobodať. Polícia ale neskôr informáciu dementovala a potvrdila, že je nažive, no utrpel zranenia.

Krvavý incident sa odohral na Hviezdoslavovej ulici. Televízia Markíza uviedla, že o život prišiel námestník Okresnej prokuratúry v Poprade Ján Škovránko.

Zástupcovia zákona ale neskôr informáciu, že došlo k úmrtiu, dementovali na sociálnej sieti. "Dementujeme zverejnené informácie niektorých médií, podľa ktorých zomrel prokurátor, ktorý bol nájdený so zraneniami dnes v Poprade. Viac informácií poskytneme neskôr," napísali.

Dom na Hviezdoslavovej ulici v Poprade, v ktorom zraneného prokurátora našli.
Zobraziť galériu (5)
Dom na Hviezdoslavovej ulici v Poprade, v ktorom zraneného prokurátora našli.  (Zdroj: Topky.sk)

Správu, že na mieste bola polícia, potvrdila prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Podľa jej slov na mieste zasahoval vyšetrovací tím.

Neskôr dodala, že krajský vyšetrovateľ v prípade vykonáva všetky potrebné procesné úkony v trestnej veci ublíženia na zdraví. "V Poprade došlo k zraneniu 34-ročného muža v oblasti brušnej dutiny. Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nie je možné k prípadu poskytnúť bližšie informácie. Tie zverejníme hneď, ako to situácia dovolí," uviedla.

Hovorkyňa záchranárov Alena Krčová pre topky.sk doplnila, že výzvu na tiesňovú linku s tým, že pomoc potrebuje zranený muž, prijali o 8.17 hod. ráno. "Záchranári ho ošetrili a s bodným poranením brucha ho previezli pri vedomí do nemocnice,“ popísala.

Dom na Hviezdoslavovej ulici
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky.sk)

Prokurátor skončil v popradskej nemocnici. Hovorkyňa prokuratúry Jana Tökölyová sa vyjadrila, že v súčasnosti je hospitalizovaný a mimo ohrozenia života.

Polícia pri popradskej nemocnici.
Zobraziť galériu (5)
Polícia pri popradskej nemocnici.  (Zdroj: Topky.sk)

Orgány činné v trestnom konaní zatiaľ pracujú s pravdepodobnou verziou, ktorá cudzie zavinenie nepotvrdzuje. Je teda možné, že si na život siahol sám alebo išlo o nešťastnú náhodu.

Viac o téme: VraždaProkurátorPoprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu