Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO nehody v Horňanoch: Vodič vpálil do betónového stĺpa, auto skončilo na streche

K dopravnej nehode došlo v obci Horňany. Zobraziť galériu (5)
K dopravnej nehode došlo v obci Horňany. (Zdroj: Facebook-Prezídium HaZZ)

HORŇANY - V utorok 26. novembra v skorých ranných hodinách došlo v katastri obce Horňany (okres Trenčín, pozn. red.) k dopravnej nehode. Snímky, ktoré zverejnilo Prezídium hasičského a záchranného zboru, sú desivé. Našťastie však vodič vyviazol so zraneniami a nedošlo k najhoršiemu.

Príčina nehody momentálne nie je známa. "Na zásah boli vyslaní piati príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Trenčína. Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že automobil po náraze do betónového stĺpa elektrického vedenia zostal uviaznutý mimo vozovky, prevrátený na streche," priblížilo Prezídium HaZZ.

K dopravnej nehode došlo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook-Prezídium HaZZ)

Zranenia utrpela jedna osoba, ktorá už po príchode hasičov bola v rukách záchranárov. "Zasahujúci hasiči zabezpečili havarované vozidlo proti pohybu a vykonali protipožiarné opatrenia. Zranená osoba bola odvezená posádkou ZZS na ďalšie vyšetrenie do nemocnice," dodali hasiči o zásahu.

K dopravnej nehode došlo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook-Prezídium HaZZ)

Na miesto smerovali aj pracovníci poruchovej služby elektrární, ktorí zabezpečili poškodený elektrický stĺp. K úniku prevádzkových kvapalín z havarovaného vozidla nedošlo.

Viac o téme: NehodaHorňany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu