Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragédia v Ružomberku: Z okna internátu vypadol len 17-ročný mladík

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP Photo/Kin Cheung)

RUŽOMBEROK - Nešťastná udalosť sa odohrala v sobotu krátko pred deviatou hodinou ráno. 17-ročný chlapec vypadol z okna zo siedmeho poschodia internátu. V nemocnici bojuje o život.

Ako informoval portál noviny.sk polícia cudzie zavinenie vylúčila. Mladík vypadol z okna za doposiaľ nezistených okolností. Pri príchode záchranárov mal byť pri vedomí, avšak utrpel mnohopočetné zranenia. Chlapca previezli do ružomberskej nemocnice vo vážnom stave a momentálne bojuje o život. 

Panika po smrti Violy: FOTO Šíria sa správy o tretej umučenej žene, polícia reaguje

Hľadá sa Michal

V Bratislave zase polícia stále pátra po 20-ročnom Michalovi Stachovi, ktorý je nezvestný od stredy 20.11. Michal nie je dostupný na mobilnom telefóne, ktorý mal v čase zmiznutia pri sebe, nemá so sebou peňaženku a predpokladá sa, že tým pádom ani doklady. Naposledy sa mal pohybovať na Rybnom námestí v centre mesta neďaleko Dunaja.

Polícia pátra po Michalovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook-Pohotovostný pátrací tím)

V tom čase mal sa sebe oblečenú tmavomodrú alebo čiernu bundu, tmavé tepláky a tenisky. Skoro ráno, ešte za tmy, bol totiž behať so spolužiakmi. V blízkosti Dómu sv. Martina však za skupinkou nestíhal a šiel preto pomalšie. Potom ho už nevideli.

Viac o téme: OknoNemocnicaInternátPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu