Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík mal naponáhlo do banky, policajti mu to dali vyžrať: FOTO Hrozné, čo spravil ďalší vodič

Dopravná akcia v okrese Považská Bystrica. Zobraziť galériu (3)
Dopravná akcia v okrese Považská Bystrica. (Zdroj: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

POVAŽSKÁ BYSTRICA – Trenčianski policajti vykonávali v uplynulých dňoch v Považskej Bystrici akciu zameranú na kontrolu dodržiavania najvyššej dovolenej rýchlosti. Dopadlo to tak, že mladík, ktorý si cestu v meste pomýlil s pretekárskym okruhom, dostal tučnú pokutu. A vodič, ktorý to prehnal s alkoholom, čelí obvineniu.

Policajti v Považskobystrickom okrese stačili len štyri hodiny na to, aby odhalili až 46 priestupkov. „Z toho počtu 45 bolo vybavených v blokovom konaní na sumu 1950 eur. Jeden priestupok bol vyriešený napomenutím. Okrem toho policajti zistili u 2 vodičov požitie alkoholických nápojov nad jedno promile - trestný čin, za čo boli vodičom zadržané vodičské preukazy. Policajti počas akcie uložili 3 blokové pokuty na sumu 50 eur za organizáciu pracovného času,“ priblížili predstavitelia zákona.

Miroslav skončil v cele, po vytriezvení ho obvinili

Policajti hneď na začiatku dopravnej akcie chytili opitého vodiča, ktorý nafúkal nad jedno promile. Šlo o 48-ročného Miroslava z Nemšovej, ktorý na ceste I/49 v Púchove viedol vozidlo Peugeot Partner. „Policajti (vodičovi) pri dychovej skúške namerali 0,88 mg/l, čo predstavuje 1,83 promile alkoholu,“ uviedli zástupcovia zákona. Tí šoféra v zmysle zákona zatkli. „Po vytriezvení ho neminulo obvinenie z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky,“ dodali.

Dopravná akcia v okrese
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Mladík sa naháňal do banky, nakoniec ho to stálo stovky eur

Vodič (26) z okresu Považská Bystrica mal ťažšiu nohu na plyne. Na Okružnej ulici v Považskej Bystrici, kde je povolená rýchlosť jazdy 50 km/h, jazdil rýchlosťou 93 km/h, čím prekročil povolenú rýchlosť v obci o 43 km/h. „Vodič policajtom uviedol, že sa ponáhľa do banky. Toto ponáhľanie ho stálo 350 eur,“ doplnili policajti.

Dopravná akcia v okrese
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Viac o téme: AlkoholVodičPokutaRýchlosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu