Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

PRÁVE TERAZ Smrteľná nehoda na východe Slovenska: FOTO Vodič (†68) auta neprežil zrážku s vlakom

Vodič zrážku neprežil.
Vodič zrážku neprežil. (Zdroj: tip čitateľa/Igor Slovenský)

PREŠOV - Ďalšia obrovská tragédia, tentokrát na východe Slovenska. Pri Haniske (okres Prešov) došlo okolo 17. hodiny k zrážke osobného vlaku a osobného motorového vozidla. Ako potvrdila operačná dôstojníčka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove, vodič osobného auta haváriu neprežil.

Na mieste zasahuje päť hasičov s dvoma kusmi techniky. Ako dodal hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik, k stretu vlaku a osobného motorového vozidla Suzuki SX4 došlo za doposiaľ nezistených okolností na železničnom priecestí označenom dopravnou značkou.

„Šesťdesiatosemročný vodič osobného motorového vozidla z Prešova na mieste zraneniam podľahol. Dychová skúška rušňovodiča bola negatívna," informoval Pavlik. Ako uviedol, polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Príčina a okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania.

Nehoda ovplyvnila aj dopravu. Ako uvádza dopravný servis Zelená vlna na mikroblogovacej sieti Twitter, úsek je neprejazdný. Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: NehodaAutoVlakSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu