Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vodiči, obrňte sa trpezlivosťou: V Bratislave úradujú kolóny, pri Zlatých pieskoch je nehoda

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Predvíkendový čas a nehody sa podpisujú pod zdržanie, s ktorým musia aktuálne rátať vodiči smerujúci von z hlavného mesta. Informuje o tom Zelená vlna RTVS na svojom twitterovom účte a Stella centrum na webe.

"Na bratislavskej diaľnici D1 pri Zlatých pieskoch v smere do Senca sa zrazili štyri autá. Blokovaný je ľavý pruh. Tvorí sa kolóna, obchádza sa v pravom pruhu. Na ceste sú rozliate prevádzkové kvapaliny," informuje o zdržaní na hlavnom výjazdovom ťahu Zelená vlna.


Nenechajte si ujsť BEERFEST Trenčín.


Upozorňuje aj na 40-minútové zdržanie na výjazde z Bratislavy do Ivanky pri Dunaji. "Zdržíte sa i pri križovatke Jarovce/Rusovce smerom do Maďarska, asi 15 minút," dodáva. Stella centrum oboznamuje o 20-minútovom zdržaní na uliciach Slovnaftská, Svornosti a Popradská. Na Hradskej dosahuje zdržanie 15 minút. "Rovnako 15 minút sa v smere von z mesta zdržia vodiči aj na Račianskej ulici," uvádza Stella centrum.

K opatrnosti vyzýva Zelená vlna aj na Pezinskej Babe, kde sa v neprehľadnej zákrute zrazilo auto s motorkárom. "Na Pezinskej Babe je viacero nedisciplinovaných a nebezpečne jazdiacich motorkárov," vystríha Zelená vlna.

Niektoré linky MHD majú až 45-minútové zdržanie

Veľká intenzita dopravy a plné cesty limitujú v piatok popoludní aj plynulosť premávky bratislavskej MHD. "Na niektorých úsekoch, najmä v centre a v juhovýchodnej časti mesta (Ružinov, Dolné Hony) naše linky naberajú meškania až do 45 minút," priznáva Dopravný podnik Bratislava na sociálnej sieti.

Nie je to však jediná komplikácia. "V týchto chvíľach máme tiež výpadok elektrického prúdu, linka 4 preto nezastavuje na zastávke Americké námestie v smere na Trnavské mýto a úsek obchádza cez Blumentál. Trolejbusové linky sú vedené obchádzkami mimo Záhradnícku ulicu," informuje DPB. Uisťuje, že výpadok prúdu by mal byť rýchlo odstránený.

Viac o téme: NehodaKolónyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu