Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Polmiliónová lúpež v Bratislave: Toto sú tváre páchateľov, VIDEO pár sekúnd pred prepadom

Zábery z bezpečnostných kamier.
Zábery z bezpečnostných kamier. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - V stredu došlo v hlavnom meste k lúpežnému prepadnutiu v predajni situovanej v jednom z hotelov na Hviezdoslavovom námestí. Páchatelia však z miesta utiekli. Polícia preto zverejnila video aj snímky mužov, po ktorých momentálne pátrajú. Odniesli si totiž luxusné hodinky v hodnote približne 500-tisíc eur.

Podľa doterajších informácií dvaja doposiaľ neznámi páchatelia vošli do priestorov predajne, pričom jeden z nich pod hrozbou použitia zbrane prikázal predavačke ľahnúť si na zem. Druhý z páchateľov zatiaľ rozbil sklenené vitríny. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Zástupcovia zákona zatiaľ nespresnili, koľko hodiniek si muži odniesli, predbežne však ich hodnotu vyčíslili na pol milióna eur. Lupičom sa podarilo utiecť na zatiaľ neznáme miesto. Polícia po nich momentálne intenzívne pátra. O pomoc požiadali aj verejnosť. 

Zábery z bezpečnostných kamier.
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

"Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na videu nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na tejto facebookovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy," uviedli na svojej stránke, kde zverejnili aj video zachytávajúce pár sekúnd pred prepadom a snímky páchateľov.

Viac o téme: LupičiBratislavaHviezdoslavovo námestie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu