Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšia surová bitka na Obchodnej v Bratislave: VIDEO Muža mlátili pár metrov od policajnej stanice

Muža napadli na Obchodnej ulici. Zobraziť galériu (3)
Muža napadli na Obchodnej ulici. (Zdroj: Reprofoto:Facebook-Polícia SR )

BRATISLAVA - V pondelok krátko po 22. hodine na Obchodnej ulici znova zasahovala polícia. Dôvodom bolo oznámenie o fyzickom napadnutí muža. Policajti Obvodného oddelenia Staré mesto - stred, ktorí sa na miesto incidentu dostavili ako prví, hodnovernosť oznámenia preverili a potvrdili.

Video nie je vhodné pre deti a citlivé povahy.

Na Obchodnej ulici napadli muža

Bitka sa odohrala len pár metrov od miesta, kde nedávno slávnostne otvorili novú policajnú stanicu mestskej polície. Klientské centrum je v novej stanici otvorené denne od 9:00 do 18:00. Zásahová jednotka má v lokalite pôsobiť pravidelne od štvrtka do soboty medzi 19:00 a 7:00 hod. nasledujúceho dňa. Viac sa dočítate tu.

Kopance do hlavy

Bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff priblížil, že podľa doterajších informácií bol poškodený muž pred jednou z prevádzok s občerstvením fyzický napadnutý iným mužom. "Ten poškodeného fyzicky napadol údermi päsťou ako aj kopmi nohou do oblasti hlavy. Útočník z miesta následne utiekol v smere na Poštovú ulicu," informoval Szeiff.

Na Obchodnej ulici otvorili novú stanicu mestskej polície: Bitka sa odohrala len pár metrov od nej.
Zobraziť galériu (3)
Na Obchodnej ulici otvorili novú stanicu mestskej polície: Bitka sa odohrala len pár metrov od nej.  (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Policajti potom počas prepátravania okolia spozorovali osobu mužského pohlavia, ktorá zodpovedala popisu útočníka. "Muž, ktorý bol zjavne pod vplyvom alkoholu so zasahujúcimi policajtmi nespolupracoval a z miesta chcel odísť. Z tohto dôvodu mu boli priložené služobné putá po nasadení ktorých bol 17-ročný muž eskortovaný na príslušné oddelenie Policajného zboru," dodal hovorca.

Pod lampou býva najväčšia tma

Napadnutého 29-ročného muža na mieste ošetrila privolaná RZP a previezli ho k ďalšiemu ošetreniu do jednej z nemocníc. "Útočníkovi nezabránilo v tomto konaní ani to, že incident sa odohral priamo pod jednou z nainštalovaných kamier a navyše v blízkosti novootvorenej stanice Mestskej polície hlavného mesta SR Bratislavy," potvrdil Szeiff.

Na Obchodnej ulici došlo k bitke, ktorá sa stala osudnou pre Filipínca Henryho Acordu (†36), ešte koncom mája sa tu odohral aj zbesilý útok 35-ročného Martina
Zobraziť galériu (3)
Na Obchodnej ulici došlo k bitke, ktorá sa stala osudnou pre Filipínca Henryho Acordu (†36), ešte koncom mája sa tu odohral aj zbesilý útok 35-ročného Martina  (Zdroj: archív)

Dodal, že vyšetrovaním okolností tohto incidentu, ako aj vyvodením trestno-právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa v súčasnej dobe zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I. 

Viac o téme: NapadnutiePolícia Obchodná ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu