Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Výtržníctvo počas futbalového zápasu sa im vypomstilo: Polícia prichádza s obvinením

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Policajti obvinili z trestného činu výtržníctva štyroch cudzincov, ktorí podľa polície hrubým spôsobom narušili priebeh minulotýždňového zápasu medzi mužstvami Slovan Bratislava a PAOK Solún. Futbalový zápas sa odohral na bratislavskom štadióne Tehelné pole. Na sociálnej sieti o tom informuje Polícia SR.

Policajti obvinili 27-ročného Dimitriosa A. z Grécka, 22-ročného Christosa z Grécka, 25-ročného Stylianosa K. z Grécka, a 37-ročného Jordana B. z Rakúska. Muži na štadióne v sektore hostí otvorili hydrant, z ktorého vytiahli hadicu a ťahali ju smerom k schodisku. "Následne manipulovali s prívodom vody na hydrante, pričom prúd vody použili proti členom súkromnej bezpečnostnej služby. Zasahujúci policajti voči týmto mužom vykonali služobný zákrok a obmedzili ich na osobnej slobode," vysvetlila polícia.

"Muži boli umiestnení v cele policajného zaistenia a po vykonaní potrebných úkonov boli predvedení pred príslušného sudcu okresného súdu, ktorý v danej veci rozhodoval," doplnili policajti. Okrem štyroch mužov policajti obvinili z výtržníctva 19-ročnú Samanthu z Bratislavy, ktorá počas tohto zápasu vbehla na ihrisko bez trička.

Viac o téme: FutbalVýtržníctvoCudzinciPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu