Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrozivá bilancia na cestách Trnavského kraja: Za víkend sa stali až štyri havárie motorkárov

Počas víkendu sa stali v Trnavskom kraji štyri havárie motocyklistov Zobraziť galériu (4)
Počas víkendu sa stali v Trnavskom kraji štyri havárie motocyklistov (Zdroj: KR PZ v Trnave)

TRNAVA - Štyri nehody s účasťou motorkárov riešila polícia počas uplynulého víkendu v Trnavskom kraji. Dvaja ľudia pri nich utrpeli ťažké a dvaja ľahšie zranenia.

Pri prvej nehode v sobotu došlo k zrážke 28-ročného muža na Suzuki 600 s oprotiidúcim osobným autom VW Passat v katastri obce Radošovce v okrese Skalica. "Ku kolízii došlo pravdepodobne pri riskantnom predchádzaní, motocyklista utrpel ťažké zranenia a vrtuľníkom bol prevezený do nemocnice, kde mu amputovali nohu od členka," informovala v utorok krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

Počas víkendu sa stali
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ v Trnave)

V obci Jahodná v okrese Dunajská Streda nedala v nedeľu (11. 8.) 19-ročná vodička osobného auta BMW z vedľajšej cesty prednosť po hlavnej ceste jazdiacemu motocyklu. Po zrážke motocyklisti z Česka spadli na zem, pričom 46-ročná spolujazdkyňa utrpela ťažké zranenia.

Počas víkendu sa stali
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ v Trnave)

V ten istý deň vodič motocyklu Honda pri prejazde horským priechodom Havran v smere od Piešťan na Topoľčany pravdepodobne v dôsledku vysokej rýchlosti vyšiel mimo cestu, kde spadol. "Utrpel ľahké zranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice," uviedla Kredatusová. Rovnako v nedeľu mal v obci Šajdíkové Humence v okrese Senica 18-ročný vodič skútra na ceste k rybníku kolíziu s chodcom, v dôsledku čoho spadol na zem. Utrpel len ľahšie zranenia. 

Počas víkendu sa stali
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ v Trnave)

Viac o téme: Dopravná nehodaMotocyklistiPolícia TrnavaTrnavský kraj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu