Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce slová lodivoda na Liptovskej Mare: Záchranné vesty pre deti? Čo by ste za tie prachy nechceli!

Zásah polície na Liptovskej Mare.
Zásah polície na Liptovskej Mare. (Zdroj: Facebook:Polícia SR)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Nelegálna výletná loďka mohla potopiť rodiny s deťmi! O šokujúcom prípade informovala polícia na sociálnej sieti. Po tom, čo si zástupcovia zákona z Poriečneho oddelenia posvietili na Liptovskej Mare na jedno z plavidiel, zistili, že mu nechýbajú len doklady.

Malo ísť o štandardnú kontrolu. „Lodivod nemal žiadne platné doklady na plavbu s výletnou loďkou,“ informovala polícia. To však nebolo všetko. „Medzi "lodivodom" a cestujúcimi narastal konflikt, lebo im nechcel dať k dispozícii záchranné vesty - "Čo by ste za tie prachy nechceli," mal sa vyjadriť.

Zásah polície na Liptovskej
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook:Polícia SR)

Ako neskôr vyplynulo, žiadne vesty na palube vôbec nemali. Navyše sa tam nachádzalo 21 osôb, z toho osem detí, pričom jej kapacita bola len 12 osôb.

Smutný nález v potoku v Hriňovej: FOTO Vyše tisíc chránených rakov uhynulo, prípad rieši polícia

Nepoučil sa

A ako napokon dopadol lodivod? Mužovi bola po súhlase od prokurátora obmedzená sloboda. Ukázalo sa, že pred dvomi týždňami dostal za rovnaký delikt pokutu vo výške 300 eur. „Policajti zabezpečili iné plavidlá na bezpečný návrat pasažierov na breh. "Lodivod" je podozrivý zo spáchania trestného činu všeobecného ohrozenia,“ uzavrela polícia.

Viac o téme: ZásahPolícia Liptovská Mara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu