Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Polícia pátra po ozbrojenom mužovi z Podbrezovej: Je podozrivý z viacerých trestných činov

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BREZNO – Polícia v Brezne sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom 33-ročnom Radoslavovi Chebeňovi z Podbrezovej. Muž je podozrivý z trestných činov nedovoleného ozbrojovania, porušovania domovej slobody a nebezpečného vyhrážania, ku ktorým došlo 3. júla.

Banskobystrická krajská polícia o tom informovala na svojej facebookovej stránke po týždni od udalosti aj s upozornením, že je dôvodný predpoklad, že muž je ozbrojený nelegálne držanou zbraňou. "S cieľom vypátrania hľadanej osoby bola aj dnes vykonaná pátracia akcia, na ktorej sa zúčastnilo 30 policajtov, 12 záchranárov z Gabčíkova, deväť služobných i záchranárskych psov. Pátralo sa aj s použitím dronu. V priebehu niekoľkých hodín prehľadávali lokality v okolí obcí Osrblie a Hronec, ale hľadaného nenašli," uviedla v stredu podvečer polícia na sociálnej sieti.

Polícia hľadá 33-ročného muža
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FOTO TASR - KR PZ Banská Bystrica)

Žiada občanov, aby akékoľvek informácie o ňom oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania číslo 158 alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície Banskobystrického kraja.
 

Viac o téme: ZbraňPátraniePolícia Brezno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu