Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Polícia žiada o pomoc pri pátraní: Hľadajú nezvestnú tínedžerku Barboru (16) na FOTO

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 16-ročnej Barbore Holišíkovej. Tínedžerka ušla 10. júla z Centra pre deti a rodiny pre drogovo závislých vo Vysokej nad Kysucou, časť Semeteš.

Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, hľadaná je 155 cm vysoká, štíhlej postavy, má dlhé čierne vlasy a modré oči. Oblečené mala tmavé nohavice a ružovú mikinu. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné oznámiť na linke 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke polície.

Barbora Holišíková
Zobraziť galériu (3)
Barbora Holišíková  (Zdroj: KR PZ v Žiline)

Polícia pátra aj po nezvestnej Martine

Polícia v Brezne pátra po nezvestnej 15-ročnej Martine Markusovej z Polomky. Ako informovala hovorkyňa banskobystrickej polície Mária Faltániová, nezvestná je v súčasnosti umiestnená v reedukačnom centre Trstín v okrese Trnava. "Nezvestnú naposledy videli 18. apríla okolo 11:00, kedy sa v doprovode sociálnej pracovníčky zúčastnila súdneho pojednávania na Okresnom súde v Brezne a po jeho skončení a opustení budovy nenastúpila do služobného auta a ušla. Do dnešného dňa sa do reedukačného centra nevrátila, nezdržiava sa ani v mieste trvalého bydliska," uviedla hovorkyňa.

Martina Markusová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ BB)

Markusová je vysoká 165 centimetrov, štíhlej postavy, má tmavohnedé oči a čierne vlasy dlhé po plecia. Naposledy mala oblečené modré na kolenách a stehnách roztrhané rifle, dlhý sveter na gombíky kávovej farby a olivovo zelenú bundu s kapucňou. Obuté mala tenisky svetlomodrej farby vysoké po členky.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej dievčine oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania č. 158, alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície Banskobystrického kraja: www.facebook.com/KRPZBB.

Viac o téme: PátraniePolícia Barbora HolišíkováMartina Markusová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu