Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovské šťastie v nešťastí: Trojročná Romanka vypadla z tretieho poschodia

Trojročné dievčatko vypadlo z tretieho poschodia. Zobraziť galériu (4)
Trojročné dievčatko vypadlo z tretieho poschodia. (Zdroj: FB/Polícia SR - Nitriansky kraj)

TLMAČE - Obrovské nešťastie sa stalo v stredu v podvečer v Tlmačoch na juhu Slovenska. Z okna vypadlo len trojročné dievčatko. Záchranári ho museli vrtuľníkom previezť do banskobystrickej nemocnice.

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk vypadla z okna z osemmetrovej výšky len trojročná Romanka. Mala však z pekla šťastie, pretože pád stlmili šnúry na prádlo a dieťa spadlo do trávy. Pravdepodobne tieto dve veci dievčatku zachránili život. 

Lekári hovoria o obrovskom zázraku: Tínedžerka Johanna (17) pád z UFA prežila

Záchranári ju previezli vrtuľníkom do banskobystrickej nemocnice a Romanka po páde komunikovala. Matka dieťaťa mala byť v tom čase doma. Prípad vyšetruje polícia. 

Trojročné dievčatko vypadlo z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Nitriansky kraj)

"Dieťa sa podľa zistených informácií hralo včera 12.06.2019 popoludní bez dozoru v izbe s otvoreným oknom. Dostala sa na parapetu, na ktorej matka vetrala paplón a spadla. Jej pád stlmili šnúry na bielizeň, ktoré sa nachádzajú priamo pod oknom," informovala nitrianska polícia na sociálnej sieti. 

Polícia v Tlmačoch začala trestné stíhanie vo veci pre trestný čin ublíženia na zdraví. Okolnosti a miera zavinenia tohto prípadu sú zatiaľ predmetom vyšetrovania.

Trojročné dievčatko vypadlo z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Johanna prežila pád z UFA

Pred časom otriasol Slovenskom prípad 17-ročnej tínedžerky, ktorá prežila pád z vyhliadkovej veže. Aj v tomto prípade zaúradovala šťastena, pretože Johanna dopadla na odparkované auto. Práve to jej zrejme zachránilo život. 

Dievča bolo v kritickom stave v nemocnici, jej stav sa však zlepšil na toľko, že momentálne by mala byť už doma so svojimi blízkymi. Ani v tomto prípade doposiaľ nie je jasné, čo pádu predchádzalo a či sa tínedžerka rozhodla ukončiť svoj život alebo len nešťastne spadla. 

Viac o téme: DieťaPád z oknaTlmače
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu