Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Obrovská tragédia v okrese Senica: Timoteja (†22) našli mŕtveho v prevrátenom traktore

Len 22-ročného Timoteja našli v traktore bez známok života. Zobraziť galériu (7)
Len 22-ročného Timoteja našli v traktore bez známok života. (Zdroj: Facebook/Polícia SR, T.F.K)

CEROVÁ - Mal len 22 rokov a celý život pred sebou. Osud to však zrejme plánoval inak. Život usmievavého Timoteja vyhasol v nedeľu popoludní pri tragickej udalosti. Mladíka zo Skalice našli bez známok života v prevrátenom traktore. Pomôcť mu už nedokázali ani privolaní záchranári. Prípadom sa v súčasnosti zaoberá polícia.

O nešťastí informovala polícia na sociálnej sieti. Udalosť sa odohrala v katastri obce Cerová-Rozbehy v okrese Senica.

Timoteja našli mŕtveho v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/J.S., F.T.K.)

 "Na lúke sa prevrátil traktor, v ktorom bol bez známok života nájdený len 22-ročný muž zo Skalice. Spolupracovník, ktorému sa dlhšie nehlásil, ho našiel a vytiahol z kabíny. Okamžite mu poskytol prvú pomoc a privolal záchrannú službu," opísali zástupcovia zákona. Podľa hovorkyne záchranárov Aleny Krčovej však mladý muž, žiaľ, utrpel poranenia, ktorým na mieste podľahol.

Zo zbytočnej smrti Natálky (†13) na štvorkolke mrazí: Prekliata dedina? Zubatá tam úradovala aj vlani

Lekár po príchode na miesto už len skonštatoval smrť. Zároveň nariadil vykonať pitvu. "Polícia udalosť zadokumentovala a okolnosti tragédie vyšetruje ako prečin usmrtenia aj v súčinnosti s inšpektorátom práce a znalcom z odboru cestnej dopravy," dodala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Na lúke sa prevrátil
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Napriek nízkemu veku mal podľa viacerých webových stránok Timotej pôsobiť ako zborový kantor v Evanjelickom cirkevnom zbore v Skalici. Na facebookovej stránke Františkáni - Slovensko ho opísali ako mladého a talentovaného organistu. Jeho blízki v komentároch uviedli, že išlo o slušného a dobrého chlapca, akých je v dnešnej dobe veľmi málo. 

Smrť mladíka zaskočila okolie.
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Reprofoto:Facebook-Františkáni -Slovensko)

Vášeň pre hudbu je viditeľná aj zo snímok, ktoré Timotej uverejňoval na sociálnej sieti. Tí, ktorí ho poznali, tragédii nedokážu uveriť. Čo presne sa v osudnú chvíľu stalo a aké skúsenosti mal mladý muž s vedením traktora, ale preukáže až policajné vyšetrovanie.

Viac o téme: SmrťTraktorMladík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu