Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nitra, mesto hriechu? Odporné, ďalší prípad onanistu, s rukou v teplákoch pri škole!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

NITRA - V stredu podvečer šokoval ľudí v Nitre muž, ktorý neváhal vytiahnuť to, čo malo rozhodne zostať skryté, priamo na vlakovej stanici. Podľa opisu svedkyne mal šedivé vlasy a okuliare so silnými dioptriami. Nitrianska mestská polícia však tento týždeň informovala aj o inom prípade onanistu v tomto meste. Najstrašnejšie je, že sa uspokojoval v blízkosti základnej školy!

FOTO V Nitre úraduje onanista: Šedivý muž s okuliarmi vystrašil ľudí na stanici

Oznam o mužovi, ktorý sa má obnažovať na Škultétyho ulici, sa ukázal ako pravdivý. "Po presune na označené miesto spozorovali pri areáli základnej školy muža s rukou v teplákoch, ktorý sa sexuálne uspokojoval a keď spozoroval hliadku, dal sa na útek," uviedli zástupcovia zákona na svojej webstránke. Incident sa podľa našich informácií odohral v piatok 24. mája dopoludnia, teda v čase, keď boli v škole deti.

Svedkyňa na hlavnej stanici chcela vyhotoviť dôkaz, v rýchlosti si nevšimla, že na snímke nie je viditeľná tvár.
Zobraziť galériu (2)
Svedkyňa na hlavnej stanici chcela vyhotoviť dôkaz, v rýchlosti si nevšimla, že na snímke nie je viditeľná tvár.  (Zdroj: Facebook:Polícia SR - Nitriansky kraj)

Úder do hrude

Hliadka muža vyzvala, aby zostal na mieste. Ten na ich výzvy nereagoval. Muži zákon pre to museli použiť hmaty. Muž dokonca odmietal preukázať svoju totožnosť. Nepomohlo ani poučenie o tom, že ho predvedú na policajné oddelenie a budú nútení použiť ďalšie donucovanie prostriedky.

"Muž však reagoval tým, že ďalej kládol aktívny odpor, preto ho do služobného vozidla naložili za použitia ďalších donucovacích prostriedkov. Počas jazdy kládol aktívny odpor naďalej, pokúšal sa otvoriť dvere služobného vozidla a utiecť, keď mu príslušníci, aj pre jeho vlastnú bezpečnosť, v tomto konaní chceli zabrániť, predvádzaný muž napadol jedného z nich úderom do hrude," opísala mestská polícia.

V nemocnici skončil policajt

Situácia vyvrcholila tým, že príslušníci polície museli použiť putá. Muž sa však aj tak nevzdával. Policajtov naďalej napádal nohami, preto ho museli znehybniť pritlačením o zem. "Pre podozrenie z trestného činu bola na miesto privolaná hliadka PZ SR. Napriek použitým donucovacím prostriedkom nebol dvadsaťosemročný muž z Nitry počas zákrokov zranený. Po príchode hliadky policajného zboru zasahujúci policajti zistili mužovu totožnosť a po základných úkonoch si ho príslušníci PZ SR prevzali," dodali na stránke. 

Príslušník mestskej polície však skončil na vyšetrení na traumatologickom oddelení. Ako doplnila nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, polícia už v tomto prípade vedie trestné stíhanie pre trestný čin útoku na verejného činiteľa. "K okolnostiam prípadu sa však na prebiehajúce trestné stíhanie nemôžeme vyjadrovať," uzavrela.

Viac o téme: OnanistaNitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu